Kiállítói lista

AirWheel
Alfastreet Marine

Az Alfastreet Marine elektromos hajók szlovén gyártmányúak, Magyarországon az E-Boat Kft. a hivatalos forgalmazójuk. Kiváló hajóépítő mérnökökkel együttműködve került kialakításra a szlovéniai gyárban egy olyan hajó-gyártósor, melynek termékei kiváló minőségűek és a modern fogyasztói igényeknek mindenben megfelelnek.

Mivel a hazai vizeken a benzinmotoros hajók használata nem megengedett, így az Alfastreet Marine hajói tökéletes megoldást nyújtanak. Design és használhatóság tekintetében olyan igényeket elégítenek ki, melyet a piacon lévő más gyártók nem. A leghatékonyabb mód arra, hogy potenciális ügyfeleinket meggyőzzük hajóink kiváló minőségéről és teljesítményéről egy tesztvezetés. A Balatonnál a Fenyves Yacht Club, valamint az Alsóörs Marina kikötőinél van lehetőség az Alfastreet Marine hajótípusaink kipróbálására.

Aqua Magazin
Aqwia Kft.

Weboldal: www.elektromosyacht.hu

Az elektromos meghajtás elérhetővé tette a hajózást mindazok számára, akik igénylik a vízen töltött órák természetközeli élményét motorzúgás, magas üzemeltetési költségek, vagy a vitorlás- mesterség elsajátítása nélkül is .
A WIA hajócsalád a elektromotoros hajózás új, elegáns és környezettudatos lehetőségét kínálja. A gyártó – a BFYC Csoport – minden tekintetben arra törekedett, hogy – ismerve a balatoni hajózási szokásokat és lehetőségeket, a tavat és a vizet szerető emberek igényeit – olyan hajókat hozzon létre, amelyek mindezen szempontoknak megfelelni képesek. A magyarországi tervezés, gyártó és szervízháttér, az alacsony merülés, az elektromos hajtás, a biztonság, a kényelmes és nagyméretű fedélzeti terek, a nagy hatótávolság és az igényes, minőségi kialakítás az elérhető, racionális árak mellett mind-mind azt a célt szolgálják, hogy tökéletessé tegyék a vízen eltöltött órákat.

Balatoni Hajózás Zrt.

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Bavaria Magyarország

Cégünk látja el a kiváló minőségű és rendkívül jó árfekvésű Bavaria vitorlás és motoros hajókat gyártó Bavaria Yachtbau GmbH magyarországi vezérképviseletét. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a hajók, hajóalkatrészek kiválasztásától a finanszírozáson át az üzemeltetésig, valamint a mindenre kiterjedő karbantartásig.

Szakképzett csapattal és jól felszerelt műhellyel rendelkezünk, magunk szállítjuk és szereljük hajóinkat és végezzük a garanciális és garancián túli szervizelést is.

Elérhetőség

Weboldal: www.bavaria.hu

Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 57.

Telefon: +36 30 677 5087

Boatly

Az ország első virtuális kikötőjében egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan bérelhetsz hajót, akár hajós tapasztalat nélkül is. A boatly a hajózni vágyó kalandorokat és a balatoni hajótulajdonosokat köti össze, egy könnyen és biztonságosan használható online felületen. A boatly széleskörű kínálatának köszönhetően a vitorlázni vágyók gyakorlatilag egy kattintással kibérelhetik az igényeikhez passzoló hajót, hajós tudás nélkül akár saját hajós kapitánnyal is.

A boatly emellett a balatoni hajótulajdonosok számára is teljesen új és egyedülálló lehetőségeket kínál, hiszen az oldalon keresztül az eddigi lehető legbiztonságosabb módon adhatják bérbe hajójukat, és ellensúlyozhatják vele a fenntartási költségeket. A boatly a bérlés időtartamára minden hajóhoz biztosítást is nyújt, hogy a hajótulajdonosok és a kalandorok is gondtalanul élvezhessék a balatoni vitorlázás minden páratlan és pompás pillanatát.

Brompton

Weboldal: www.brompton.hu

Constantin Nautics

http://www.constantinnautics.hu/

A Balaton Boat ideje alatt jelentős kedvezménnyel vásárolhatóak meg a minőségi Constantin Nautics termékek, valamint lehetőség nyílik a legújabb kollekciók megtekintésére és ezek akciós vásárlására is!

Dehler

Weboldal: www.hun-yachts.hu

Kiállítási ajánlat:

DEHLER 38, 2014. év hajója,  Champoin Choce kedvezményekkel,

Westport original boat shoes, nagy őszi kedvezményekkel.

Dufour Yachts Magyarország

Cím: 1161 Budapest, János u. 163.

E-mail: roland.varnai@dfryachting.hu

Telefon: +36 30 374 0344

Weboldal: www.dufour-magyarorszag.hu

Bemutatkozás: A francia, kiemelkedő minőségű Dufour Yachts új és használt vitorláshajóinak forgalmazása és szervízelése. Hajóextrák (orrsugár kormány, hajóklíma, stb.) utólagos telepítése, garanciával és referenciákkal.

Erste World
Fenyves Yacht Club

A 2016 tavaszán nyílt Fenyves Yacht Club a legkorszerűbb technológiák felhasználásával épült modern kikötőkomplexum. A teljesen hullámvédett marinában vízcserélő rendszer biztosítja a tiszta kikötővizet és vízforgatórendszer teszi lehetővé a hajók téli vizentárolását.

A több mint 300 kishajó befogadására alkalmas vitorláscentrum – a beépített csatlakozó rendszernek köszönhetően – az elektromos járművek előtt is nyitva áll. A kikötőbe érkező vendégek kényelmét és minőségi kikapcsolódását egyéb prémium szolgáltatások is segítik, mint a kikötői szálloda és étterem, a drinkbár és bowlingpálya valamint a mólók lábánál találtható Sólya Büfé.

Flaar
Focus Yacht

Focus750 Perfomace vitorlás egy igazi hiánypótló cruiser-racer a hazai vitorlás kínálatban. A hajó célközönsége elsősorban a sportosan vitorlázó, túraversenyeken induló csapatok, családok, szóló vitorlázók, akik elérhető árú, de modern, teljesítmény orientált vitorlást szeretnének.

A hajó 2015-ben debütált, így a felhasznált anyagok, technológiák, kialakítások magukon hordozzák napjaink tudásának javát.

A hajótest az egyik legjobb hidrodinamikai modellező szoftver, a MAXSURF segítségével készült, ami kiemelkedő stabilitást, gyorsaságot és sikló képességet biztosít a 25 láb hosszú hajónak. A regattákon további előnyt jelentenek a squaretop vitorla, a teljes hajószélességű traveller, a három méter hosszú cockpit(!!!), az orrsudárra szerelt gennaker, a NACA profilú kormánylapát és kiel.

A Focus750-nek a BALATON déli partjának megközelítése sem okoz gondot, még egykezes vitorlázás közben sem. Ez köszönhető a távirányítóval is le-fel mozgatható kielnek, az állítható mélységű kormánylapátnak, a 100%-ban cockpitból való irányíthatóságnak és a rendkívüli stabilításnak.

A hatalmas rakodóterek, a kiegyensúlyozott menettulajdonságok a sportos túrázásra, biztonságos családi kirándulásokra is egyaránt alkalmassá teszik.

www.focus750.hu
www.facebook.com/focus750.hu

Freeboat
Freewind
Hajóipari Vállalkozók Egylete

Cím: 8175 Balatonfűzfő, Jókai u. 24.

E-mail: info@hajoegylet.hu

Telefon: +36 88 451 046

Weboldal: hajoegylet.hu

Bemutatkozás: A Kiálljtás Szakmai Partnere a Hajóipari Vállalkozók Egylete

Hanse Hungaria Kft.

Bemutatkozás:
A Hanse Hungaria Kft. a német gyártó hivatalos magyarországi képviselete, és mint ilyen, a teljes palettát (315, 348, 388, 418, 455, 505, 548, 575, 588, 675) kínálja a leendő vevőknek. Míg a kisebb darabok a hazai vizekre (elsősorban a Balatonra) jelentenek ideális megoldást, addig a nagyobb példányok inkább a tengerre valók, ahol – balatoni állandó kikötőnk és szervizünk mellett három adriai bázisunknak köszönhetően – abban is tudunk segíteni, ha valaki chartereztetni szeretné a megvásárolt darabot, illetve nem jelent gondot a szervizelés sem. Szolgáltatásaink közé tartozik még a finanszírozás
kérdésének megoldása, legyen szó Magyarországról vagy Horvátországról.

2017-es évi Early Bird ajánlatunkat ide kattintva tekintheti meg!

A kiállításra idén a következő modellekkel készülünk:

 • Hanse 315
 • Hanse 345
 • Hanse 358
 • Hanse 455

Cím: 8360 Keszthely, Vitorlás utca 20.

Email cím: info@hansehungaria.hu

Web: http://hanse.hu/

Telefon: +36/70/9454538

Hírös Yacht

Weboldal: http://www.hirosyacht.hu/

Hosch-Kleber Hungary

Cím : 2730 Albertirsa, Béke u. 2/2

E-mail: hosch@hosch-kleber.hu

Telefon: +36 70 366 3334

Weboldal: www.hosch-kleber.hu

Bemutatkozás: A németországi  Hosch-Kleber Company 1997-óta fejleszt és gyárt nagyteljesítményű ipari ragasztókat, legsikeresebb terméke  a Hosch-Kleber ipari ragasztó és granulátum, melynek használata lehetőséget kínál különböző szilárdságú anyagok összeragasztásához, illetve  hiányzó, kitört darabok pótlásához, valamint repedések kitöltéséhez. Célunk, a termék forgalmazása mellett a termék széleskörű felhasználhatóságának ismertetése, szakszerű használatának segítése.

Hotel Marina Port

Kösse össze a kellemeset a hasznossal: a Balaton Boat Showt a családi wellnessel! Most végre nyugodtan hódolhat szenvedélyének, és kényelmesen bejárhatja a hajózás újdonságait bemutató legnagyobb kiállítást a Hotel Marina-Port**** melletti kikötőben. Gyermekeit és párját sem kell otthon hagynia, hiszen ők addig családbarát szállodánk vendégszeretetét élvezik a medencében lubickolás, és a kreatív foglalkozások alatt, vagy az emeletes Labirintus-játszóházunkban. Este ínycsiklandó vacsorával várjuk Önöket, majd megkíméljük az autóvezetéstől is, mivel Balatoni-panorámás szobánkban most kedvezményes áron tölthetik el az éjszakát.

http://hotelmarinaport.hu/hu/balatoni-hajokiallitas-wellnesshetvege/

Jeanneau Magyarország
A kiállításon a Sun Odyssey 349, 419 és 44DS vitorláshajók valamint Merry Fisher 795 és NC9 motoros hajók tekinthetők meg.
Természetesen a Jeanneau teljes kínálatáról részletes információkkal tudunk szolgálni, beleértve a Prestige motoros és Jeanneau vitorlás yachtokat,
a Sun Odyssey vitorláhajók további modelljeit, a Cap Camarat, Merry Fisher, Leader, New Concept és Velasco motoros családot.
Szakszervízünk a hajók garanciális és azon túli javítását végzi, egyben a Raymarine műszerek, Suzuki és Yanmar hajómotorok hivatalos szervize és forgalmazója is.

Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 12/a

E-mail: info@jeanneau.hu

Telefon: + 36 1 270 0017

Weboldal: www.jeanneau.hu

Leitz Hungária

Weboldal: www.leitz-hungaria.hu

Magyar Suzuki Zrt.

A HAJÓZÁSBAN IS AZ ÉLEN

 

A Suzuki-hajómotorok gyártása nagy utat tett meg az elmúlt több mint fél évszázad alatt. Az első Suzuki hajómotor 1965-ben készült, így a marine üzletág 2015-ben ünnepelte fennállásának az 50. évfordulóját. A márka az innovatív megoldásaival az élen jár, a ma gyártott négyütemű Suzuki hajómotorok páratlanok a piacon. A vállalat mérnökei maguk is lelkes hajósok, akik szakértelmükkel mindig arra törekednek, hogy az üzemanyag-hatékony, fejlett technológián alapuló hajómotorokat a tökélyre fejlesszék. Munkájuk eredménye, hogy a Suzuki hajómotorok tulajdonosai minél több időt tölthetnek kellemesen és biztonságban a vizeken.

A fejlesztéseknek és a piacon egyedülálló innovatív megoldásoknak köszönhetően a Suzuki hajómotorok stabil helyet biztosítanak a márkának az ipar élvonalában. A modellek kiválóan ötvözik a környezettudatosságot, a hatékonyságot, a megbízhatóságot és a teljesítményt.

A könnyű, hordozható DF2.5-től a világ legerősebb high-tech V6-osa a DF350A-ig a Suzuki minden igényhez és stílushoz kiválóan igazodó hajómotort kínál.

A Suzuki Marine üzletág 2014-ben értékesítette a hárommilliomodik hajómotorját. Az eredményes kiskereskedelmi eladások mellett a márka a világ minden táján sikerrel szerepel a külmotor tendereken és a flotta beszerzéseken egyaránt. Mindemellet az is jól jelzi a Suzuki pozícióját a világ hajómotor gyártói között, hogy a vállalat egyedülálló módon immár a nyolcadik marine innovációs díját vehette át a nemzetközi szakma elismeréséül és ezzel egyértelműen a világ külmotor iparának a csúcsán foglal helyet a Suzuki Marine.

A Suzuki Marine Magyarországon ugyanezt a professzionális szemléletet képviseli a hazai Suzuki Marine Márkakereskedőin keresztül, akik készséggel állnak a tavi, és a folyami hajózást kedvelő ügyfelek rendelkezésére.

 

Cím: 2040 Budaörs, Keleti u. 2.

E-mail: zspeczeli@suzuki.hu

Weboldal: www.suzuki.hu

Magyar Vitorlás Szövetség

Cím: H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail: hunsail@hunsail.hu

Telefon: +36 1 460 6925

Weboldal: hunsail.hu

Bemutatkozás: A Kiálljtás Szakmai Partnere a Magyar Vitorlás Szövetség

Minorits Gépgyártó
Moto Plast
Nautic Boat

Weboldal: www.nauticboat.hu

NAVIGÁTOR Hajós Iskola Budapest

Hajóvezetői képesítés gyorsított eljárással az Ön szabadidejéhez igazodva.

Nem a tudással, hanem az idővel takarékoskodunk!

Alapelvünk: „Minden ismeret kútfeje a tapasztalás”. /Kölcsey/

Szerezz képesítést a XXI. század oktatási technológiájával.

A hajó vezetésének oktatása három alappillérre épül iskolánkban:

 1. A hajótest mozgatása: evezővel, motorral, vitorlával, külső erőforrással.
 2. A navigáció: folyami, tavi, tengerparti és nyílttengeri, földrajzi-, elektronikus és a csillagászati navigáció módszereivel.
 3. Kommunikáció: üzemi-, vészjelzési és vészhelyzeti. Üzemi-, és biztonsági információk beszerzésének forrásai.

Miért érdemes nálunk tanulni?

Mert ha csatlakozol hozzánk, hajóssá válhatsz.

Megtanulhatod a hajózás apró rejtelmeit, fogásait.

Segítünk az eszközök beszerzésében a hajós késtől a hajóig.

Belekerülhetsz egy baráti közösségbe, ahol együtt túrázunk, versenyzünk, regattázunk tavon, tengeren, folyókon.

+36304447609; +36205615473

www.hajonavigator.hu

iskola@navigatoriskola.hu

Picula

Az 1992-ben alapított cég gerincét Pálinkás Csaba alkotja, aki fáradhatatlan elszántsággal tevékenykedik a régi hajók megmentéséért.

A „Picula és Társa” Kft. Egy háromszemélyes családi vállalkozás, mely fő céljai között tartja számon a hajó és tulajdonosa közti harmónia megteremtését az egyedi igények szerint.

Az építési és felújítási munkálatok minden esetben a megrendelő igénye szerint egyedi kivitelben történnek, az alkalmazott technológiák a hagyományos eljárásoktól a legmodernebbekig megtalálhatók típustól és anyagtól függően.

http://picula.hu/hun/kezdolap/

 

Marine Jewel

A Samsung a világ legnagyobb hajógyára, a legtöbben mégsem erről ismerjük. Cégünket sem elsősorban a zománc ékszerekről vélik ismerősnek a vitorlázás szerelmesei. Én mégis így szeretném a PICULA név ismertségét elterjeszteni, ehhez hívtam segítségül a hajépítés mellé évek óta társuló, ékszer tervezés , gyártás, forgalmazás tevékenységemet. Kis kiállítási közönség unszolására, szélesebb körben is elérhetővé teszem a láng zománc ékszereket, hiszen a hajókhoz hasonlóan az e fajta kincsek is képesek a használójuk szívéhez nőni. Megjelenésükben azonnal a vitorlázás jut az eszünkbe, hiszen vérvörös mint a kikötőink jelzőfényei, fehér mint a tarajos hullám a ragyogó napsütésben, és kék mint végtelen vizeink a láthatáron .

Power and Sail

A SUNCAMPER 30 elektromos lakóhajó, a LUKA30 sportvitorlás és a MANTA16 elektromos csónak Magyarországi forgalmazója.

www.powerandsail.hu

Quantum Sails Hungary

A balatonfüredi Hajógyári Kikötőben található QUANTUM SHOP kínálata:

 • Quantum Sails vitorlás ruházat,
 • Forward WIP vitorlás ruházat és biztonsági felszerelések,
 • Prémium minőségű Gottifredi Maffioli kötelek

 

Elérhetőség:

Weboldal: http://www.quantumsails.hu/

Facebook oldal: https://www.facebook.com/QuantumSailsHungary/

Quantum Shop, Balatonfüred, Tihanyi Műút 1. Hajógyári Kikötő

Ricky Sport

Kiárusítás!

TBS ruházati termékek jelentős leárazása.

Kiegészítő termékek kiemelkedő vásári akciója.

Női pólók már 5.000,- Ft-ért!

Vászoncipők tekintélyes kedvezménnyel, egyes hajóscipők számottevő árengedménnyel.

Elérhető a Ricky Sport Standján.

Ricky Sport - International Hajófesték

Cégünk az International hajófestékek, hajóápoló szerek, hajójavító alapanyagok szerződéses képviselője Magyarországon. Keszthelyi raktárunkban az International hajófestékek teljes szín- és típuskínálata egész évben megtalálható. Ügyfélszolgálatunk és irodánk hétfőtől péntekig áll minden kedves érdeklődő és vásárló rendelkezésére.
A minőségen, a széles választékon és garancián kívül a hajófestékekhez technikai, műszaki, felhasználási információkat is biztosítunk.

www.hajofestek.hu

Schäfer Yacht

E-mail: info@schaferyacht.hu

Weboldal: www.schaferyacht.hu

Bemutatkozás: Cégünk 25 éve foglalkozik vitorláshajó gyártással és közel tíz éve motoros hajó testek gyártásával a Sillinger AS részére. Jelenlegi típusaink  a hazánkban jól ismert és sikeres, Dolphin 28, és legújabb projektünk a D38 amely az ötödik hajónál tart és már ennél számnál is látható a terv sokoldalúsága, személyre szabhatósága.

https://www.facebook.com/SchaferYacht

Schartner Nautical

A TE VÁLASZTÁSOD A TE STÍLUSOD….

Vannak karkötők és van a SCHARTNER NAUTICAL!

Exkluzív, kézzel készített vitorlás karkötők. Exclusive handmade sailor’s fashion accessories.

Tel: +36305214241

E-mail: info@schartnernautical.com

www.schartnernautical.com

Seiko
Egy érzés, egy hagyomány, egy modern technika, egy Seiko. Önnek. Aki tudja, milyen értékeket képviselnek a tradicionális japán órakészítés legújabb fejlesztései. Tökéletes időmérés bárhol a világon.
Akár GPS technológia és solar energiaellátás, de válaszható a mechanikus szerkezet, a letisztult formavilág, és a tekintélyt sugárzó megjelenés is. Minden igényhez és minden környezethez, az elegancia jegyében.
Válassza ki Ön is a stílusához, valamint az alakomhoz leginkább illő Seiko órát. Mutassa meg, hogy Seiko egy trendi kiegészítőt készített. Olyat, amely harmóniában áll viselőjével, amely hat az érzelmekre, amely óra kifinomult és világviszonylatban elismert funkcionalitással bír. Válasszon, és viselje büszkén.
Jöjjön standunkra, ahol megismerheti a legújabb modelleket és még egy nyereményjátékra is meginvitáljuk! Ne feledje elkérni az óravilág egyetlen magyar nyelvű márkamagazinját, a Seiko magazint!
Slam
Stickl Yachts

Cím: 2484 Agárd, Chernel István utca 56/C

E-mail: info@stickl.eu

Telefon: +36 70 338 1833

Weboldal: www.stickl.eu

Bemutatkozás: A Stickl Yachts Kft az elektromos hajózásra optimalizált hajók fejlesztését és gyártását tűzte ki célul. Hajóink biztonságosak és kis sebességnél is rendkívül jól irányíthatóak, ugyanakkor elektromos hajótól szokatlanul magas utazó és csúcssebességre képesek, így élmény velük a hajózás! Ezt az élményt Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat a kiállításra ahol az E-motion 600-as és az E-volution 660-as lesz megtekinthető.

Style Jacht Kft.
 • Honlap: www.stylejacht.hu
 • Cím: Hajmáskér Hrsz.020/1, H-8192
 • E-mail:info@stylejacht.hu
 • Telefon: +36/88-460-530,
 • Mobiltelefon: +36/30-940-1251, +36202225545
 • A Style Jacht Kft., Scholtz Imre cége lassan 50 éve szolgálja a vitorlázás szerelmeseit. A vállalkozás telephelye a Balatontól 10 percre Hajmáskéren van, ahol az 1200 m2-es műhely és az 5000 m2-es őrzött szabad terület, lehetővé teszi a szolgáltatások magas szintű biztosítását. A cég szolgáltatásai az egyedi és sorozat hajóépítésen túl hajójavítást, ozmóziskezelést, kárpitos- és ponyvamunkákat, hajókereskedelmet, „rig tuningot”, motor- és műszerbeépítést is magában foglalják. Komplex szolgáltatásunk: téli tárolás szervizzel.A Style Jacht 22 lábtól 34 lábig gyárt vitorlás hajókat, ezek közül a kenesei kiállításon a Scholtz 8.8 és a Scholtz 22-es lesz bemutatva. .A saját gyártáson kívül a Style Jacht Kft. 20 éve képviseli a méltán nagyhírű Elan hajókat. Az ELan Performance modelljei mellett az Impression sorozatban úgy a sportos, mint a kényelmes hajózást kedvelők is örömüket lelhetik. A 21 – 49 lábig készülő Elan hajók közül az E5-ös (40 láb) versenyhajót tekinthetik meg a kiállításra látogatók. A szlovén cég többi hajóját az Elan közelsége miatt Ljubljana melletti gyárban, vagy Portorozban az Adrián próbavitorlázva is meg lehet tekinteni.
Twinport Marine
Ultimate E-bike
High-tech elektromos járművek minden korosztálynak: kerékpárok, robogók, önegyensúlyozók és rollerek.

Weboldal: www.ultimate-ebike.com

Facebook: https://www.facebook.com/ultimateebike

Uvex - Chums

Uvex

Az UVEX márkanév nem csak az innovatív munkavédelmi felszerelések terén, hanem a sport- és szabadidős termékek piacán is egyaránt ismert. Az Uvex sports termékei közé tartoznak többek között a sí szemüvegek és sisakok, kerékpáros sisakok, sport és divat szemüvegek. A nemzetközi élsport partnereként az UVEX több mint 1000 professzionális sportolót lát el védőfelszereléssel világszerte. A munkavédelemhez hasonlóan a sportoláshoz használt védőfelszereléseknek is a legszigorúbb biztonsági, funkcionális és kényelmi elvárásoknak kell megfelelniük.

Chums

Az amerikai CHUMS cég 1983-óta gyárt sportszemüveg pántokat és vízi sport kiegészítőket egyre nagyobb választékban. Legsikeresebb termékei a napszemüveget, kamerát, telefont, illetve kulcsokat vízen tartó pántjaik.

A kiállításon minden CHUMS termékre 20-30% kedvezményt adunk!

Varga és Társa - Volvo Penta

Weboldal: www.volvovarga.hu

Vega Yachtsport

Bemutatkozás:

Vega Yachtsport Balatonfüred

Hajógyártás, értékesítés, hajóimport

Felújítás, javítás, versenyhajó tunning

Hajó állapotfelmérés, szakértői véleményezés

 

Yacht charter, vezetős hajós túrák

Hajóbérlés, igényes, újszerű hajópark

 

Kezdő-, haladó vitorlásiskola, havonta induló heti és hétvégi képzések

Gyorsított, rugalmas, egyéni oktatás, vizsgára felkészítés

Haladó-fejlesztő tréningek és versenyző képzés

Kisgéphajós (motoros) képzés

 

Vizirendezvények motoros biztosítása, kísérése

Komplex szolgáltatások a vitolázás minden területén

 

Cím: 8230 Balatonfüred, Tihanyi út 1.

E-mail: vegayacht@vegayacht.hu

Telefon: +36 20 935 0198

Weboldal: www.vegayacht.hu , www.balaton295.hu

Vitorlázás magazin

Weboldal: www.vitorlazasmagazin.hu

Volvo Galéria
Név: Volvo Galéria
Cím: 1044 Budapest, (Külső) Váci út 50-58
Weboldal: http://volvogaleria.hu
Bemutatkozás:
Kiállítási ajánlat: 
Westport - Dehler

Weboldal: www.west-port.eu

Kiállítási ajánlat:
DEHLER 38, 2014. év hajója, Champoin Choce kedvezményekkel, Xp 33 dán ninamit, Balatoni premier, Westport original boat shoes, nagy őszi kedvezményekkel.

Yacht Master Beneteau

A Beneteau a világon talán a legrégebbi olyan hajóépítő cég, amely 1884 óta folyamatosan egy család többségi tulajdonában van.

A Beneteaunak mindenre van egy motoros kishajó típusa, legyen szó hosszú hajózásról, elegáns kikapcsolódásról, horgászatról vagy sportos, gyors utakról, legyen az óceánon, tengeren, tavon vagy folyón.

Barracuda 9

A sporthorgászok kitűnő választása az AirStep®2 technológiával épült hajó. Az innovatív design, sebesség, teljesítmény és biztonság kombinációja mellett, a belső tér kialakítása lehetővé teszi a különböző felfedezőutakra.

Antares 880

Könnyed, kényelmes és egyben biztonságos hajózást nyújt, a tágas szalonnal, igazi tulajdonosi kabinnal, különválasztott mosdóhelyiséggel rendelkező hajó.

Flyer 6.6 SUNdeck

A könnyed elegancia, a sportos stílus, a napozni vágyóknak a cockpit és a hatalmas napozó résszel az orrában rendelkezésére álló közel 50 m2 felület biztosítja a gondtalan napi kiruccanásokat.

XX Boats
XX Boats az Egyesült Államok egyik legnagyobb pontoonhajó gyártójának a SmokerCraft Inc.-nek európai képviselője.
A pontoon hajók több, mint 60 éves múltra tekintenek vissza az USA-ban. Folyamatos fejlődésüknek köszönhetően az egyik legnépszerűbb hajókategoriává vált az évek során.
Jellegzetességük  a biztonságos és hullámoknak ellenálló katamarán (erősebb motorok esetén tri-marán) test, a szinte teljes terjedelmben kihasználható, zárható sík fedélzet, valamint a kis merülés (30-40 cm). A síkfedélzetnek köszönhetően a ki- és beszállás illetve az egész használat az idősebbeknek és a kisgyermekes családoknak is kényelmes és biztonságos. Tágas kialakítása lehetővé teszi, hogy akár 8-12 fő tartózkodjon egyszerre rajta.
A környezettudatosság jegyében cégünk hajóit elektromos hajtással is kínálja, így akár a Balatonon, Fertő tavon is használhatók.
Weboldal: www.xxboats.hu
Zhik Hungary

A Zhik vitorlásruházat, mint sok, a hajózással kapcsolatos dolog, Ausztráliából származik. Az igencsak fiatal márkát 2005-ben alapították. A forradalmian új technikai ruházat robbanásszeruen terjedt el hazájában, majd hamarosan bekövetkezett az európai és az egyesült államokbeli premier is. Magyarországon 2009 év vége óta foglalkozunk a méltán népszerű márka forgalmazásával és egyre növekvő árukészlettel várjuk a kedves vevőket! Kínálatunkban szerepelnek az elengedhetetlen kishajós ruhák, neoprének, lycrák,  csizmák, cipők, mentőmellény, trapézmellény. Mindemellett teljes nagyhajós kollekcióval is várjuk vásárlóinkat, több hasznos kiegészítővel együtt.

Elérhetőség:

Weboldal: https://zhik-hungary.com

Pannon Yacht Charter

A Pannon Yacht Charter Kft. vitorlás hajók bérbeadásával (charter) tevékenykedik 2010 óta.

www.pannon-yacht-charter.hu

MV Agusta motorkerékpárok

Egy MV Agusta nyergében biztos lehetsz abban, hogy a szenvedély hajtotta a tervezőjét, a legenda a motorkerékpárok évtizedes szeretetén alapul, olyan gépek, amelyek jellegzetesen olaszok.

Az Euro-Motors Csoport tagjaként az MV AGUSTA Pest teljes körű szolgáltatást nyújt az MV Agusta motorkerékpárok, motoralkatrészek kiválasztásától a finanszírozáson át az üzemeltetésig, valamint a mindenre kiterjedő karbantartásig.

Elérhetőség:

www.mvagustapest.hu
+36(70)944-9470

1173 Budapest, Hajdúcsárda u. 2.

Jóhajó
Lellemarine Resort