Amit előre érdemes tudni a Balaton Boat Show-ról

2019 szeptember 6. és 8. között várja látogatóit az ország legnagyobb vízparti hajókiállítása, a Balaton Boat Show, Balatonkenesén, a Kenese Marina-Portban. Az idén 24. alkalommal megrendezésre kerülő seregszemlén a hazai hajós piac minden jelentős képviselője jelen lesz, több izgalmas program is színesíti a hétvégét!

A Balaton egyik legexkluzívabb kikötőjében, a Kenese Marina-Portban rendezett eseményen az ismert hazai és nemzetközi vitorlás, motoros és elektromos hajó márkák mellett a hajózáshoz hajó karban tartáshoz szükséges kiegészítők, ruhák, cipők, valamint ékszerek is helyet kapnak a kínálatban. Közel 100 vitorlás és elektromos hajót, motorcsónakot, és egyéb vízi járművet tekinthetnek meg, ha ellátogatnak hozzánk!

Tekintse meg a kiállítói listát!

Ha már a 2020-as szezon jár a fejünkben!
A rendezvény kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a hajóvásárláson gondolkodók személyesen is megismerkedjenek a forgalmazókkal, kiválasszák az igényeiknek megfelelő járművet. Érdemes tájékozódni, mert a kiállítás idején tudják a gyártók a legkedvezőbb feltételeket kínálni a következő szezonra megrendelt hajókra.

Hajós programok a Ford Solymár Bárteraszon
A kikötő bárteraszán rendezett Ford „Dock Talks” program keretében érdekes beszélgetéseket hallhatnak az érdeklődők a Balatonról, hajózásról, vitorlázásról. 
Tekintse meg a programokat!

Látogatói információk

Cím
Kenese Marina Port
8174 Balatonkenese, Kikötő utca 2-4

Nyitva tartás

2019. szeptember 6.Péntek10:00 – 18:00
2019. szeptember 7.Szombat10:00 – 18:00
2019. szeptember 8.Vasárnap10:00 – 17:00

Jegyvásárlás
A kiállításra belépőjegyet a bejáratnál felállított jegypénztárban válthatnak.
Fizetési mód: Készpénz
Jegyárak
Felnőtt: 1700 Ft
Diák, Nyugdíjas: 1000 Ft (igazolvány felmutatásával)
6 éves kor alatt a belépés ingyenes

Parkolás
A kiállításra érkező vendégek számára a kikötő területén kívül a balatonkenesei köztéri parkolókban van lehetőség.

További híreink