Látogatói információk

SZERETETTEL VÁRJUK A BALATON BOAT SHOW-N!

Rengeteg újdonságot és látnivalót, felejthetetlen időtöltést ígér idén is Magyarország egyetlen vízen és vízparton rendezett hajókiállítása! A Kenese Marina-Portban, 2024. szeptember 6-8. között megrendezésre kerülő rendezvényen a korábbinál nagyobb területen várjuk azokat, akik érdekelődnek a hajózás és a vízi sportok iránt. A vitorlás és elektromos hajók, kiegészítők és felszerelések nézegetése mellett kipróbálhatják a BMW autók teljes palettáját és motorok tesztvezetésére is jelentkezhetnek, sőt: akár csobbanhatnak is egyet a Balatonban vagy csak gyönyörködhetnek a nyugágyakon megpihenve a kiállítás területén lévő Boat Show Beach Bár melletti plázson! Játszótér és hajós kézműves foglalkozások várják a gyermekeket!

NYITVATARTÁS

2024. szeptember 6. Péntek 10:00 – 18:00
2024. szeptember 7. Szombat 10:00 – 18:00
2024. szeptember 8. Vasárnap 10:00 – 17:00

A RENDEZVÉNY HELYSZÍNE

Kenese Marina Port, 8174 Balatonkenese, Kikötő utca 2-4

JEGYVÁSÁRLÁS

Szeretettel várjuk a Balaton Boat Show-n! 

Váltsa meg belépőjegyét kedvezményesen online 2024. augusztus 1-től  augusztus 31. éjfélig.

A belépőjegyek a kiállítás alatt online és a helyszínen is megvásárolhatók. 6 éves kor alatt a belépés díjmentes.

PARKOLÁSI INFORMÁCIÓK

A kiállítás látogatói számára parkolási lehetőség Balatonkenese közterületi parkolóiban lehetséges, a Kenese Marina Port melletti Kikötő utca mentén és a strand előtt található nagy parkolóban, a Kultúra Házánál, a Rády József Sportcsarnoknál, a Körzeti Orvosi Rendelőnél és a Polgármesteri Hivatalnál lehetséges.

SZÁLLÁS INFORMÁCIÓK

Ne csak pár órát töltsön nálunk várjuk a Hotel Marina-Portban a Balaton Boat Show hétvégéjén! Foglaljon szobát szállodánkban, így nincs szüksége jegyvásárlásra!

A látogató a belépőjegy megvásárlásával, a kiállító pedig a kiállítási jelentkezés benyújtásával tudomásul veszi, hogy a Kiállítás területén az esemény idején róla fénykép- és videófelvétel készülhet. A látogató vagy kiállító hozzájárul ahhoz, hogy a Kiállításra való belépéssel és/vagy Kiállításon való kiállítói részvétellel, a Kiállítás időtartama alatt készült fényképek és/vagy videófilmek a Kiállítás weboldalain és marketing anyagain közzétételre kerüljenek, és/vagy azokat a Kiállítás szervezői átdolgozás céljából harmadik személynek átadják.