Látogatói információk

EGYÜTT, BIZTONSÁGBAN!

Kedves Látogatónk!

Nehéz időszak van a hátunk mögött, a Covid-19 világjárvány meglehetősen nagy bizonytalanságot teremtett a rendezvények piacán és a gazdaság minden területén.
A Magyarországon jelenleg fennálló szabályozások értelmében, lehetőségünk van a Balaton Boat Show-t az idei évben is megrendezni, létszám korlátozás nélkül, megfelelő biztonsági intézkedésen mellett!

Az elmúlt időszakban folyamatosan azon dolgoztunk, hogy az állandóan változó és várható helyzetekre felkészülve a lehető legjobb körülményeket teremtve valósíthassuk meg hazánk legnagyobb vízen és vízparton megrendezésre kerülő hajókiállítását, melyre idén is szeretettel várjuk Önöket!

NYITVATARTÁS

2020. szeptember 4. Péntek 10:00 – 18:00
2020. szeptember 5. Szombat 10:00 – 18:00
2020. szeptember 6. Vasárnap 10:00 – 17:00

 

A RENDEZVÉNY HELYSZÍNE

Kenese Marina Port, 8174 Balatonkenese, Kikötő utca 2-4

Kérjük olvassa el a kiállításra vonatkozó egészségügyi intézkedéseinket ITT, tartsa be az alapvető és máshol is elvárt higiénés szabályokat! Legyünk türelmesek, és vigyázzunk egymásra!

JEGYVÁSÁRLÁS

BELÉPŐJEGY ÁRAK ONLINE ELŐVÉTEL ESETÉN

Online jegyvásárlás 2020. szeptember 3. 23:59-ig érhető el.

JEGYÁRAK HELYSZÍNI JEGYVÁSÁRLÁS ESETÉN

Helyszíni jegyvásárlásra 2020. szeptember 4. 10 órától van lehetőség.

A helyszínen lehetőség van bankkártyás fizetésre!

6 éves kor alatt a belépés ingyenes!

PARKOLÁSI INFORMÁCIÓK

A kiállítás látogatói számára parkolási lehetőség Balatonkenese közterületi parkolóiban lehetséges, a Kenese Marina Port melletti Kikötő utca mentén és a strand előtt található nagy parkolóban.

A látogató a belépőjegy megvásárlásával, a kiállító pedig a kiállítási jelentkezés benyújtásával tudomásul veszi, hogy a Kiállítás területén az esemény idején róla fénykép- és videófelvétel készülhet. A látogató vagy kiállító hozzájárul ahhoz, hogy a Kiállításra való belépéssel és/vagy Kiállításon való kiállítói részvétellel, a Kiállítás időtartama alatt készült fényképek és/vagy videófilmek a Kiállítás weboldalain és marketing anyagain közzétételre kerüljenek, és/vagy azokat a Kiállítás szervezői átdolgozás céljából harmadik személynek átadják.