Látogatói információk

EGYÜTT, BIZTONSÁGBAN!

Kedves Látogatónk!

Nehéz időszak van a hátunk mögött, a Covid-19 világjárvány meglehetősen nagy bizonytalanságot teremtett a rendezvények piacán és a gazdaság minden területén.
A Magyarországon jelenleg fennálló szabályozások értelmében, lehetőségünk van a Balaton Boat Show-t az idei évben is megrendezni, létszám korlátozás nélkül, megfelelő biztonsági intézkedésen mellett!

Az elmúlt időszakban folyamatosan azon dolgoztunk, hogy az állandóan változó és várható helyzetekre felkészülve a lehető legjobb körülményeket teremtve valósíthassuk meg hazánk legnagyobb vízen és vízparton megrendezésre kerülő hajókiállítását, melyre idén is szeretettel várjuk Önöket!

NYITVATARTÁS

2021. szeptember 3. Péntek 10:00 – 18:00
2021. szeptember 4. Szombat 10:00 – 18:00
2021. szeptember 5. Vasárnap 10:00 – 17:00

A RENDEZVÉNY HELYSZÍNE

Kenese Marina Port, 8174 Balatonkenese, Kikötő utca 2-4

Kérjük olvassa el a kiállításra vonatkozó egészségügyi intézkedéseinket ITT, tartsa be az alapvető és máshol is elvárt higiénés szabályokat! Legyünk türelmesek, és vigyázzunk egymásra!

PARKOLÁSI INFORMÁCIÓK

A kiállítás látogatói számára parkolási lehetőség Balatonkenese közterületi parkolóiban lehetséges, a Kenese Marina Port melletti Kikötő utca mentén és a strand előtt található nagy parkolóban.

A látogató a belépőjegy megvásárlásával, a kiállító pedig a kiállítási jelentkezés benyújtásával tudomásul veszi, hogy a Kiállítás területén az esemény idején róla fénykép- és videófelvétel készülhet. A látogató vagy kiállító hozzájárul ahhoz, hogy a Kiállításra való belépéssel és/vagy Kiállításon való kiállítói részvétellel, a Kiállítás időtartama alatt készült fényképek és/vagy videófilmek a Kiállítás weboldalain és marketing anyagain közzétételre kerüljenek, és/vagy azokat a Kiállítás szervezői átdolgozás céljából harmadik személynek átadják.