Kiállítói lista 2021

A kiállítás exkluzív autós partnere:

Amper Yacht
Amper Yacht

Ismerje meg a finn Oceanvolt világszínvonalú elektromos hajómeghajtási rendszereit és a Q-Yachts exkluzív elektromos motoros hajóját!

Hajómotorjaink több száz vitorlás és motoros hajóban szelik a habokat világszerte. Az előző Vendee Globe-on megkerülték a földet, és most megérkeztek a hazai hajós társadalomhoz.

Antila Yachts Magyarország Kft.
Antila Yachts Magyarország Kft.

A lengyel prémium vitorláshajó gyártó ANTILA YACHTS ez évben a frissített Antila 34-es, illetve a 2019-ben bemutatott Antila 30-as modelljeit hozza el a kiállításra. Mindkét típus a korlátozás nélküli legális motorozást lehetővé tevő, környezetbarát Kräutler POD motorokkal és hozzá az elektromos alapcsomag ólom-karbon akkuszettjével lesz felszerelve. További információkért forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Modelljeink:

Antila 24.4

Antila 28

Antila 30

Antila 34

 

Elérhetőség:

Antila Yachts Magyarország

Mail: info@antila-yachts.hu

Tel: +36 30 9567 212, +36 30 9057 973

Web: www.antila-yachts.hu

Aqua Magazin

Wia Elektromos Yachtok
Wia Elektromos Yachtok

Az elektromos hajózás hazai zászlóvivője a Wia idén is bemutatja modelljeit a Kenesei Boat Show-n.

Szerintünk az elektromos hajózás már nem csupán hobbi hanem egy életérzés.

 
Cégünk alapításakor még csak bíztunk abban, hogy ezzel az irányelvvel nem csak mi tudunk azonosulni, hanem a teljes hajós társadalom is. Most, 10 év távlatából túlzás nélkül állíthatjuk: az elektromos hajózás iránti szenvedélyünkben immár egy egész szubkultúra osztozik, amelynek tagjai Magyarország mellett a világ számos pontján választják azt hajózási élményt, amit a WIA modellek nyújtanak számukra. Világszinten piacvezető büszkeségeink ugyanis olyan élvezeti cikkek, amelyek magukon viselik egy luxushajó összes tulajdonságát, mindent alárendelnek a kényelemnek, csendesek, könnyen kezelhetők, de ami talán ennél is fontosabb: 100%-ig környezetbarát módon nyújtják azt az életérzést, amelynek menthetetlen függői vagyunk. Ezek a tulajdonságaik lehetővé teszik, hogy tulajdonosaik tökéletes harmóniában élvezhessék a vízen lét örömeit, tisztán és természetesen, ahogy mindannyian szeretjük.
 
Mindenkit aki érdeklődik a balatoni hajózás jövője iránt vagy aki a jövőben hajó vásárlását tervezi a magyar tengerre szeretettel várunk standunkál ahol a legszélesebb hazai hajókínálatból válogathat igényei szerint.

Autópark Maxabo
Autópark Maxabo

Bavaria Magyarország
Bavaria Magyarország

Cégünk látja el a kiváló minőségű és rendkívül jó árfekvésű Bavaria vitorlás és motoros hajókat gyártó Bavaria Yachtbau GmbH magyarországi vezérképviseletét. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a hajók, hajóalkatrészek kiválasztásától a finanszírozáson át az üzemeltetésig, valamint a mindenre kiterjedő karbantartásig.

Szakképzett csapattal és jól felszerelt műhellyel rendelkezünk, magunk szállítjuk és szereljük hajóinkat és végezzük a garanciális és garancián túli szervizelést is.

Elérhetőség

Weboldal: www.bavaria.hu

Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 57.

Telefon: +36 30 677 5087

Bayliner Magyarország

Bella Nautica
Bella Nautica

Recycled sail bags and accessories / Újrahasznosított vitorlavászonból készített táskák és kellékek

Bente Base
Bente Yachts

A BENTE Yachts egy fiatal vitorláshajó-márka, amely a sportos vitorlázást ötvözi a jó túraképességgel.

Modern vonalvezetés, egyedi design, jó helykínálat és kiemelkedő menettulajdonság jellemzik a márkát, amelynek modelljeit a judel/vrolijk & co tervezi.

A modellpaletta jelenleg két méretből – 24 és 39 láb – áll, a 28-as modell a jövő évre rendelhető.

BENTE Base Hungary Kft. – BENTE Yachts kizárólagos forgalamazója

Székhely: 9700 Szombathely, Csaba út 13-4
Fióktelep: 8264 Szigliget, Réhelyi út 81

Tel.: +36 70 452-9880

E-mail: info@bentebase.hu

Web: www.bentebase.hu

Boards of Hungary
Boards of Hungary

A világ leginnovatívabb elektromos eszközeinek magyarországi forgalmazása! Elektromos surf-, SUP-, és gördeszkák, longboardok, biciklik.

Fedezd fel elektromos boardjainkat!

#electric #surf #sup #skate

Challenger Hungary
Challenger Hungary

A Challenger Hungary a Mistral és Challenger Sails hivatalos és kizárólagos partnere Magyarországon, így mindkét márka teljes palettáját kínálja a magyar piacon. A MISTRAL Quickslide szörfdeszkák, komplett szettben elérhető MISTRAL Zonda vitorlák, a MISTRAL teljes felfújható és merev verseny SUP paletta, valamint egyedi MISTRAL ruházati termékek kaptak helyet. Mindezek mellett a CHALLENGER Sails PWA győztes vitorláitól a wave bajnok Challenger 3G vitorláig, kiváló minőségű CHALLENGER carbon árbócokon át a boomokig megtekinthetőek és elérhetőek a szörfös termékek.

Cím: 1186. Budapest, Tövishát utca 11.

Email: info@challengerhungary.hu

Telefon: +36 20 444 9059

Weboldal: www.challengerhungary.hu

chums.hu
chums.hu

A Chums márkát Mike Taggett alapította 1983-ban az Egyesült Államokban, Utah-ban. A cég elsősorban a szemüvegpántjairól ismert, de folyamatosan bővülő kínálatában még számos hasznos kiegészítő és táska megtalálható vízi sportokhoz, túrázáshoz és síeléshez is. Mike az Original pamut szemüvegpánttal alapozta meg a márka hírnevét, ami egy gumi méretállító gyönggyel szorosan a fejhez igazítható, így nem veszíti el az ember a drága napszemüvegét még olyan szélsőséges körülmények között sem, mint ami vadvízi evezés közben vár rá. A Chums-ot kezdetektől fogva a minőségi anyaghasználat és a praktikus kialakítás jellemezte, emellett pedig óriási színválasztékot kínál a legkeresettebb pántjaiból. Termékei hamar népszerűek lettek Amerikában, mára pedig egy globális vállalattá nőtte ki magát.

Code Yachts
Code Yachts

Ha valaki egyszer már átélte, milyen érzés a természet erejét kontrollálva irányítani egy vitorlást, soha többé nem szabadul. Mindig benne él a vágy, hogy elhagyja a szárazföld biztonságát, és a szél-víz-hajó háromságban megtapasztalja a végtelen szabadság érzését, amit a versenytempó szilaj sebessége és a versenyzés izgalma egy másik dimenzióba emel.

Mi, a CODE Yachtsnál már a tervezés során beleszőttük ezt az életérzést minden ceruzavonásba, és ezt visszük tovább a gyártás során vitorlásainkba is. Magyar, hajókat tervező és készítő cégként  8 m és 10 m hosszú, karbonból készült versenyhajókat gyártunk és forgalmazunk, melyek az egyedi igények kiszolgálása érdekében saját hajóépítő üzemünkben, nagy odafigyeléssel készülnek.

Karbon hajóknál, hajótest nemcsak strapabíró lesz, de csökken a súlya, ami még nagyobb sebesség elérését teszi lehetővé. Az anyagfelhasználás, szakértelem és szenvedély hármasa teszik hajóinkat kivételessé, hiszen munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, tervezőnk, Andrej Justin neve pedig igazi védjegy az iparban.

Como Yacht

Doyle Sails in Hungary
Doyle Sails in Hungary

Dufour Yachts Magyarország
Dufour Yachts Magyarország

Cím: 1028 Budapest, Vízesés u. 8/A

E-mail: roland.varnai@dfryachting.hu

Telefon: +36 30 374 0344

Weboldal: www.dufour-magyarorszag.hu

Bemutatkozás: A francia, kiemelkedő minőségű Dufour Yachts új és használt vitorláshajóinak forgalmazása és szervízelése. Hajóextrák (orrsugár kormány, hajóklíma, stb.) utólagos telepítése, garanciával és referenciákkal.

Duna Hajók
Duna Hajók

Cím: 9025 Győr, Ikrényi út 2.

E-mail: info@dunahajok.hu

Telefon: +36 30 939 7598

Weboldal: www.dunahajok.hu

A Duna Hajók magyar vállalkozás, amely közel 30 éves szakmai múlttal rendelkezik. Cégünk saját tulajdonú üzemben, képzett szakembergárdával és modern felszereltségű technológiával végzi tevékenységét. Vállalatunkban magas minőségi követelményeket állítottunk fel, amelyhez ellenőrzött beszerzésből származó, kiváló alapanyagokat használunk. Termékeinkben a hagyományok tisztelete mellett az esztétika igény és az innovatív gondolkodás egyaránt megjelenik. Cégünk első terméke a Duna 6.1 Cabin, melyben a tradíció, design és innováció harmonikus egysége jelenik meg. A különleges formai megoldásai fejlett technikai tartalommal párosulnak.

E-hajó Center

EastEuroCO Kft.

eKraft
eKraft

Akár utólag is beépíthető elektromos hajtáslánc, sikló hajóhoz. 180Le-től akár 360Le-ig élvezheted az elektromos meghajtás nyújtotta teljesítményt! Az eKraft 180 elektromos hajtáslánc kiemelkedő teljesítményének köszönhetően gyors, szórakoztató hajózást tesz lehetővé és akár vízisportolhatunk is vele.

Elérhetőség:

Weboldal: www.ekraft.hu

Cím: 2120 Dunakeszi, Pallag utuca 26.

Telefon: +36 70 649 1238

FarEast Boats Hungary
FarEast Boats Hungary

FarEast Boats Hungary LTD.

Székhely: 1106 Budapest, Jászberényi út 45.

E-mail: sales@fareast.hu

Tel: +36 30 962 2867

www.fareast.hu

FarEast Boats Hungary Ltd. a FarEast Boats kizárólagos forgalmazója Magyarországon.

Célunk, hogy a vitorlázás a legtöbb ember számára elérhetővé váljon, ezért hoztuk el Magyarországra a FAREAST kiváló minőségű és kedvező áru vitorlásait, köztük azokat, amelyek képesek gyorsabban haladni a szélsebességnél, illetve a mozgásukban korlátozott emberek számára készült modellt is. Tőlünk megvásárolhatja azokat az OPTIMIST modelleket melyekkel a világ élvonalába tartózó sportolók érnek el kiemelkedő eredményeket. A Far East Boats Ltd. 2002-ben alakult több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a hajózásban. Eddig több mint 16.000 hajót épített. A cég hajók széles választékát kínálja: DINGY – OPTIMIST, 11-ES, 420-AS – kis versenyhajóktól kezdve egészen szuper tőkesúlyos hajókig: 14S, 14R, 19R, 23R, 28R, 31R, 37R.

A kiállításon megtekinthető lesz vízen a FAREAST 28R, illetve a szárazföldön, tréleren valamelyik kisebb modell.

Fedélzet.hu
Fedélzet.hu

Fer-Vill

Fischer Panda Hungary
Fischer Panda Hungary

PREMIER : kiállításra kerül EGYEDI ELEKTROMOS HAJÓNK, mely Fischer Panda villamos motorokkal és elektromos hajtásrendszerrel épül Vendégünk lesz a Fischer Panda GmbH. villamos hajtásokkal foglalkozó gyártmányfejlesztője, szakértője: Martin Mews Fischer Panda Hungary Kft. info@fischerpanda.hu 1151 Budapest, Mogyoród útja 42. www.fischerpanda.hu A németországi Fischer Panda GmbH világszerte elismert dízelgenerátorok, hibrid és hajtásrendszerek gyártója vízi és szárazföldi járművekhez. Prémium minőségű elektromos hajtásrendszerek, erős villamos motorok, egyedi megoldások, fejlett technológia, környezetbarát energiaellátás. Fischer Panda Hungary Kft. kizárólagos magyarországi képviseleteként lesz jelen a kiállításon!

Focus Yacht

FREEWIND Sailing Product
FREEWIND Sailing Product

Futurer
Futurer

A FUTURER az E-TWOW Elektromos Rollerek hivatalos forgalmazója és szakszervize. Prémium garancia és támogatás.

www.Futurer.hu

+36 20 968 8349

service@e-twow.hu

1115 Budapest, Bártfai utca 50.

FVL-Rent Kft.

Galco
Galco

GALCO HAJÓKÖZÉLZET A GYÁRTÓTÓL

A Galco Kft. ötödik generációs családi vállalkozás. Köteleink magyar termékek, amik a ceglédi Galco kötélgyárban készülnek.

Minden kötelünk UV stabil, színtartó, kizárólag magas minőségű alapanyagokból készül. A szakítószilárdságról kérésre műbizonylatot tudunk kiállítani.

Minden kötél típus, ami egy hajóra kell, megtalálható kínálatunkban: kikötőkötelek, felhúzókötelek, gumikötelek, sott kötelek, polipropilénből és poliészterből készített többcélú kötelek, bandázs zsinórok. Egyedi szín kombinációkat is elkészítünk.

Kötélszerelést vállalunk: fuxolást, kötélszív behelyezést és végtelenítést is, melyekről egyeztetni lehet a kiállítás során.

A kiállításon bemutató autónkkal fogunk részt venni, ahol termékeinket meg is vásárolhatja.

További vásárlási lehetőségként felkeresheti mintaboltjaink egyikét:

2700 Cegléd, Pesti út 210. / Tel: +36 53 310 772 Nyitva: H – P: 7.00 – 15.00

1036 Budapest, Lajos u. 107. / Tel: +36 1 367 2889 Nyitva: H – P: 8.30 – 12.00, 12:30 – 17:00

6721 Szeged, Felső-Tisza-part 21. / Tel: +36 62 598 837 Nyitva: H – P 8.00 – 12:00, 12:30 – 16:30

További információkért látogassa meg weboldalunkat: https://galco.hu/

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal központi e-mail címünkön: info@galco.hu vagy központi telefonszámunkon: +36 53 310 772

Garmin
Garmin

A kiállításon debütál a Garmin műszerekkel felszerelt vitorlás, hogy élőben mutathassuk meg a márka által biztosított profi ökoszisztémát. E mellett felsorakoztatjuk a Garmin közkedvelt okosóráit és Tacx beltéri biciklis trénerét. Találkozzunk a kiállításon!

Weboldal: https://www.garmin.hu/hajozas

Cím: 1133 Bp., Hegedűs Gyula u. 89/a

Kapcsolattartó: Hornyák Balázs, termékmanager

Elérhetőség: +36-1-801-2830 E-mail: info@garmin.hu

GAUDÍ divat

20 éve képviseltetjük magunkat Magyarországon, olyan divatos, és minőségi olasz ruházati termékek és kiegészítők forgalmazásával, melyek méltón képviselik viselőjük stílusát, egyediségét. Termékeinket, az elmúlt évek vásárlói szokásaihoz igazodva, egyenként válogatjuk össze különböző ruházati márkák nagykereskedéseiben, minimális darabszámban, ezzel ügyelve a termékek különlegességének megtartására. Budapesten, a Mammut Üzletházban 1998 óta megtalálható kis üzletünkben szeretettel szolgáljuk ki a vásárlók személyes igényeit.

Gtechnik

Hanse Hungária
Hanse Hungária

Bemutatkozás:
A Hanse Hungaria Kft. a német gyártó hivatalos magyarországi képviselete, és mint ilyen, a teljes palettát (315, 348, 388, 418, 455, 505, 548, 575, 588, 675) kínálja a leendő vevőknek. Míg a kisebb darabok a hazai vizekre (elsősorban a Balatonra) jelentenek ideális megoldást, addig a nagyobb példányok inkább a tengerre valók, ahol – balatoni állandó kikötőnk és szervizünk mellett három adriai bázisunknak köszönhetően – abban is tudunk segíteni, ha valaki chartereztetni szeretné a megvásárolt darabot, illetve nem jelent gondot a szervizelés sem. Szolgáltatásaink közé tartozik még a finanszírozás
kérdésének megoldása, legyen szó Magyarországról vagy Horvátországról.

2017-es évi Early Bird ajánlatunkat ide kattintva tekintheti meg!

A kiállításra idén a következő modellekkel készülünk:

  • Hanse 315
  • Hanse 345
  • Hanse 358
  • Hanse 455

Cím: 8360 Keszthely, Vitorlás utca 20.

Email cím: info@hansehungaria.hu

Web: http://hanse.hu/

Telefon: +36/70/9454538

Hotel Marina Port
Hotel Marina Port

Kösse össze a kellemeset a hasznossal: a Balaton Boat Showt a családi wellnessel! Most végre nyugodtan hódolhat szenvedélyének, és kényelmesen bejárhatja a hajózás újdonságait bemutató legnagyobb kiállítást a Hotel Marina-Port**** melletti kikötőben. Gyermekeit és párját sem kell otthon hagynia, hiszen ők addig családbarát szállodánk vendégszeretetét élvezik a medencében lubickolás, és a kreatív foglalkozások alatt, vagy az emeletes Labirintus-játszóházunkban. Este ínycsiklandó vacsorával várjuk Önöket, majd megkíméljük az autóvezetéstől is, mivel Balatoni-panorámás szobánkban most kedvezményes áron tölthetik el az éjszakát.

http://hotelmarinaport.hu/hu/balatoni-hajokiallitas-wellnesshetvege/

Hun-Yachts

A Hun-Yachts standján az alábbi márkák tekinthetők meg:

Dehler Yachts Hungary, bemutatja a az 2020 Év Hajóját, verseny cruiser kategóriában, a Dehler 30od-t, mely 2024-es olimpia esélyes kettőszemélyes sport hajó.

Balatoni Premier a Northman hajógyár Nexus 870 Revo elektromos motoros hajó, mely egy valódi családi hajó, meglepő terekkel. Bemutatkozik a Maxus 26 vitorlás, mely kiváló menet teljesitményű családi cruiser hajó, óriási belső méretekkel, kiváló minőségben, elérhető áron.

Az Elvström Balaton bemutatja az EPEX  vitorlákat, valódi mértekben a Dehler 30 od hajón, őszi kedvezményekkel.

Westport sátor mindenkit vár, original boat shoes, csak valódi bőrből, hagyományosan kézzel készült mokaszin technológiával.

HVE Hajóipari Vállalkozók Egylete
HVE Hajóipari Vállalkozók Egylete

Jeanneau Magyarország
Jeanneau Magyarország
A kiállításon a Sun Odyssey 349 és 490 vitorláshajók, a Jeanneau 51 yacht valamint a Leader 33,  Merry Fisher 795 elektromos változatban és a Cap Camarat 6.5 motoros hajók tekinthetők meg.
Természetesen a Jeanneau teljes kínálatáról részletes információkkal tudunk szolgálni, beleértve a Prestige motoros és Jeanneau vitorlás yachtokat,
a Sun Odyssey vitorláhajók további modelljeit, a Cap Camarat, Merry Fisher, Leader, NC és Velasco motoros családot.
Szakszervizünk a hajók garanciális és azon túli javítását végzi, egyben a Raymarine műszerek, Suzuki és Yanmar hajómotorok hivatalos szervize és forgalmazója is.

Cím: 1161 Budapest, Szent Korona u. 84.

E-mail: info@jeanneau.hu

Telefon: + 36 1 270 0017

Weboldal: www.jeanneau.hu

Telefon: + 36 1 270 0017

Weboldal: www.jeanneau.hu

Jet Surf Hungary
Jet Surf Hungary

A TIRON Board a világ egyik leggyorsabb, vízsugárral meghajtott elektromos szörfdeszkája. A test teljes egészét a japán Toray szénszálból készítik. 12KW teljesítményű elektromos motort egy 50Ah akkumulátor látja el energiával. Végsebessége 100kg terheléssel 60Km/h. A vezeték nélküli vezérlő lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szabadon és kényelmesen irányítsa ezt az elektromos szörfdeszkát.

Elérhetőség:

www.elektromosszorf.hu

info@elektromosszorf.hu

Tel.: 06203597645

Kollízió

Korona Yacht és a Hajosprogramok.hu
Korona Yacht és Hajosprogramok.hu

HAJOSPROGRAMOK.HU: Cégünk Balatonfüreden és környékén prémium kategóriájú vitorlás hajók bérbeadásával, vitorláztatással, valamint céges csapatépítések teljes körű szervezésével foglalkozik.

Kontakt adatok:

www.hajosprogramok.hu,

Email: info@hajosprogramok.hu,

T: 06 20 349 0419, 06 70 28 65 773

KORONA YACHT: Vállalkozásunk prémium minőségű hybrid- és elektromos hajómotorok forgalmazásával, akkumulátorokkal és elektromos hajószervízzel is áll a vásárlók rendelkezésére.

Kontakt adatok:

www.koronayacht.hu,

Email: info@koronayacht.hu,

T: 06 20 349 0419, 06 20 36 48 664

Litkey Nautical Bracelet

Ékszerek,Táskák

 

Magyar Vitorlás Szövetség
Magyar Vitorlás Szövetség

Cím: H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail: hunsail@hunsail.hu

Telefon: +36 1 460 6925

Weboldal: hunsail.hu

Bemutatkozás: A Kiállítás Szakmai Partnere a Magyar Vitorlás Szövetség

Makita

megaboat
megaboat

A több mint 20 éves lengyel MARION hajógyár hivatalos magyarországi márkaképviselete vagyunk. A gyár több mint negyven féle különböző hajótestet gyárt a két méterestől egészen a nyolc méteresig. 

Kínálatunkból választhat akár a kisebb evezős csónaktól a horgászhajókon keresztül a nagyobb kabinos hajókig. 

A 2021-es évtől kínálatunkban elérhetőek a Görögországban az 1960-as évek óta gyártott COMPASS márkájú hajók is.

Széles alap és opcionális felszereléssel várunk minden kedves érdeklődőt! 

 

Elérhetőség:

Nagy László – Ügyvezető Igazgató

Tel: + 36 30 848-7634 vagy + 36 30 418-4807

Megaboat – ÉVLAZSO Kft. 

Cím: H-2837 Vértesszőlős, Határ út 014/38

Email: info@megaboat.hu; evlazso.info@gmail.com

web: www.megaboat.hu

Minorits Gépgyártó

Moto-Plast

MultiYacht Group
MultiYacht Group

mymarine

Nautic Boat
Nautic Boat

ORINA – YachtForYou
ORINA - YachtForYou

Egész életünkben kerestük a tökéletességet.

A család szeretetében, a baráti összetartozásban, a munkában.

A hajózás szeretete és a vízi sportok gyakorlása kicsiktől- nagyokig a családjaink és barátaink közös összekötő elemei.

Hiszünk a kitűnő minőségű termékekben, mint az INVICTUS YACHT, mely segítségével a figyelmünk egymás iránt, a fedélzeten és a kikötőben közösen töltött időt megszépíti, gazdagítja.

Azért dolgozunk, hogy átadjuk a valódi luxust és pihentető érzést az INVICTUS YACHT segítségével. Az élmény összeköt.

Orina Kft

 
Telefonos elérhetőség: +36 30 515 28 75 Mezriczky Róbert ügyvezető
 
Mezriczky Róbert
ügyvezető

Pannon Performance Yachting Kft.

Pannon Yacht Kft.
Pannon Yacht Kft.

Cégünk, a Pannon Yacht 15 éve foglalkozik új vitorlás hajók és motoros yachtok értékesítésével, bérbeadásával és karbantartásával. Büszkék vagyunk rá, hogy mi képviseljük Magyarországon a világ öt meghatározó, prémium kategóriájú yachtokat gyártó vállalatát, a Beneteau-t, a Bali-t, a CNB-t, a Monte Carlo Yachts-ot és a Catana-t.

Modelljeink között biztosan mindenki megtalálja azt a hajót, amely minden igényét kielégíti és a legnagyobb élményt nyújtja. A 14 lábas kis tanulóhajóktól kezdve, a custom-made vitorlásokon át, a luxus motoros yachtokig közel 60 modell közül választhatnak partnereink. Az általunk forgalmazott márkák a folyamatos fejlesztések révén a legmagasabb minőséget, technológiát és kényelmet biztosítják.

A kiállításon a következő Beneteau vitorlásmodelleket mutatjuk be:

Oceanis 30.1, 35.1, 38.1 és 46.1

Honlap: www.pannonyacht.hu

E-mail: info@pannonyacht.hu

Tel.: 06 30 304 1606

ParadisePad
ParadisePad

Parker Electric Yacht
Parker Electric Yacht

Summer Wind Kft a Parker hajógyár Magyarországi képviselete. A hajóink elérhetőek benzines és elektromos kivitelben.
A hajók fejlesztése a gyártóval közösen, speciálisan az elektromos hajózás irányába halad. Ennek  eredménye, hogy egyre több elektromos Parker hajó látható a Balatonon.

Cím: 8314 Vonyarcvashegy Hrsz 2107 ( Vonyarc Marina Kikötőben)
E-mail: info@parkerhungary.hu
Telefon: +36 70 7700 841
Weboldal: www.parkerboat.hu

Pontoon Boat
Pontoon Boat

„Player.hu 17/05/21 számában írta rólunk”

A magyar elektromos hajók Teslája

A legvagányabb darab viszont kétségtelenül a Pontoon Boat Passion Line bulihajója volt, ami tulajdonképpen egy vízen úszó koktélbár, kb. 10-12 főre szabva. Csak épp akkora motort kapott, hogy haladjon, viszont jogosítvány nem kell hozzá. A úszó partysziget naná, hogy tele van tolva hangcuccokkal is, egy kisebb Balaton Soundot simán le lehet rajta tolni a haverokkal.”Csak annyit tennék még hozzá hogy ez egy pénzkereső géppé alakított hajó

 

Kapcsolat és további info:

web :         www.pontoonboat.hu

e mail  to: info@pontoonboat.hu

Power & Sail
Power & Sail

A Power and Sail kft.-t a hajózás iránti szerelem keltette életre. Célunk, hogy az általunk forgalmazott hajókkal szélesebb rétegekkel ismertessük meg a hajózás szépségét.

Hajóinkat Közép-Európa egyik legnagyobb hajógyára gyártja díjnyertes minőségben és a legjobb komponenseket felhasználva. A Suncamper és a Balt yachtok az egész család által használható, akár kora tavasztól késő őszig élvezhető, nemzetközi cég által tanúsított biztonságú és megbízható lakóhajók – a megfelelő hajótesttel – akár tengerre, akár folyóra, akár a Balatonra.

Weboldal:  www.powerandsail.hu

Prémium Lakóautó
Prémium Lakóautó

Prémium Lakóautó

 

Fő tevékenységi körök:

 

Lakóautó értékesítés, bérbeadás

Kempingcikk árusítás

Szaktanácsadás

Prosis

Quantum Sails Hungary
Quantum Sails Hungary

Rhino Watch

Egy magyar kisvállalkozás, ahol abszolút egyedi órakat tervezünk, készítünk a megrendelők, vagy a leendő tulajdonosok ízlései, elképzelései alapján. Óráink elkészítésénél kizárólag prémium alapanyagokat, alkatrészeket használunk (zafír, kerámia, rozsdamentes acél). Minden Rhino óra manufaktúrában, kézzel készül, saját magunk teszteljük, ellenőrizzük és nyomáspróbázzuk. Jelenleg csak automata (Seiko SII NH35) szerkezettel készülnek, de előkészületben a quartz és a kinetik verzió is. A megrendelőinknek lehetőséget biztosítunk teljesen személyreszabott jelölések, “gyári szám”, születésnap,emlék feliratok…stb használatára.

Tel.: 06308947739

RIB Store Budapest
RIB Store Budapest

Rib Store Budapest – Ribstorenet Marine Kft. munkatársaiként valljuk, hogy kizárólag olyan márkákkal érdemes foglalkozni és forgalmazni, melyekben mi magunk is megbízunk, teszteltünk és használunk. Ezért választottuk a Grand, Gala és AquaSpirit RIB-hajókat, illetve a Tiwal 3 dingit. Tudjuk, hogy a hajóvásárlás sem egy egyszeri üzleti tranzakció az eladó és a vevő között. A hajóvásárlás egy bizalmi kapcsolat. A RIB Store Budapest– Ribstorenet Marine Kft. munkatársaiként éppen ezért törekszünk arra, hogy Ön már a kezdeti lépéseknél minden kérdésre választ kaphasson. Legyen szó akár az ideális hajó kiválasztásáról, akár az éves fenntartási, karbantartási feladatokról, megannyi további kérdésről, minden esetben személyesen segítjük Önt. Szeretne többet megtudni? Keressen bennünket a kiállítás 37. standján vagy látogassa meg honlapunkat: www.ribstorebudapest.com

Royal Spa Hungary

Schafer Yacht
Schafer Yacht

Schartner Nautical Bracelet

Sika Hungária
Sika Hungária Kft.

A Sika világelső a hajógyártásban alkalmazott ragasztó- és tömítőanyagok, illetve akusztikus padlóburkolati rendszerek, valamint jachtok és vitorlás hajók építésénél alkalmazott ragasztó- és tömítőanyagok, illetve csillapító megoldások fejlesztésében és előállításában.

Elérhetőség:

2051 Biatorbágy, Rozália Park 5.

(+36) 1 371 2020

info@hu.sika.com

www.sika.hu

SikaBolt

Stickl Yachts Kft.
Stickl Yachts Kft.

Cím: 2484 Agárd, Chernel István utca 56/C

E-mail: info@stickl.eu

Telefon: +36 70 338 1833

Weboldal: www.stickl.eu

Bemutatkozás: A Stickl Yachts Kft az elektromos hajózásra optimalizált hajók fejlesztését és gyártását tűzte ki célul. Hajóink biztonságosak és kis sebességnél is rendkívül jól irányíthatóak, ugyanakkor elektromos hajótól szokatlanul magas utazó és csúcssebességre képesek, így élmény velük a hajózás! Ezt az élményt Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat a kiállításra ahol az E-motion 600-as és az E-volution 660-as lesz megtekinthető.

Supzone.hu

The Board

Varga és Társa – Volvo Penta
Varga és Társa - Volvo Penta

Vega Yachtsport
Vega Yachtsport
  • Honlap: www.vegayacht.hu
  • Cím: Balatonfüred Tihanyi út 1.
  • E-mail: vegayacht@vegayacht.hu
  • Telefon: +36209350198 / +36205730202

Fő tevékenységi körök:

Balaton Charter fiatal, biztonságos hajópark

Elméleti és gyakorlati vitorlásoktatás, haladó tréningek

Vitorlás vizsgáztatás

Hajóépítés és javítás,

Vitorlás értékesítés, hajóimport és alkatrész-kereskedelem

Sportprogram szervezés, reklám tevékenység.

Foglalkozunk hajóállapot-felméréssel, szakértői véleményezéssel, szaktanácsadással.

Közvetítünk és közreműködünk vitorlás hajó adás-vételeknél.

 

Kiállítási ajánlat:

2018-as évjáratú, bemutató hajók; Balaton 295 és Balaton 25 típusok megvásárolhatók kiállítási kedvezménnyel.

Vitorlázás Magazin

VízenJó

Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata

WaterFront Balaton Kft.
WaterFront Balaton Kft.

A PHANTOM a balatoni elektromos hajózás igényeire gyártott prémium minőségű hajó. Manufaktúrális limitált példányszámú exkluzív 26 lábas hajó személyre szabottan elérhető. 180 LE eKraft hajtással, szenzációs menetteljesítménnyel luxus kivitelben.

 

Wiking Yacht Club
Wiking Yacht Club

Quicksilver hajók értékesítése

Solliner eletromos hajók értékesítése

Vitorlás hajóvezetői képzés Budapesten a Lupa tavon.

Wossala & Co. Kft.