Kiállítói lista

Amper Yacht

Ismerje meg a finn Oceanvolt világszínvonalú elektromos hajómeghajtási rendszereit és a Q-Yachts exkluzív elektromos motoros hajóját!

Hajómotorjaink több száz vitorlás és motoros hajóban szelik a habokat világszerte. Az előző Vendee Globe-on megkerülték a földet, és most megérkeztek a hazai hajós társadalomhoz.

Antila Yachts

A lengyel prémium gyártó Antila Yachts kínálatából idén a két legnépszerűbb típussal ismerkedhetnek meg a kiállításon.

A megtekinthető Antila 26CC és Antila 33 -as túravitorlásainkon kívül természetesen a sportos 24.4-es hajónkról, illetve a vadonatúj 30 lábas jachtunkról is minden információval állunk rendelkezésükre. 

Elérhetőség:

Antila Yachts Magyarország

9024 Győr, Tessedik S. u 2/b

M: +36 30 9567 212

Aqua Magazin
Aqwia Kft.

Az elektromos hajózás hazai zászlóvivője a Wia idén is bemutatja modelljeit a Kenesei Boat Show-n.

 

Szerintünk az elektromos hajózás már nem csupán hobbi hanem egy életérzés.

 Cégünk alapításakor még csak bíztunk abban, hogy ezzel az irányelvvel nem csak mi tudunk azonosulni, hanem a teljes hajós társadalom is. Most, 10 év távlatából túlzás nélkül állíthatjuk: az elektromos hajózás iránti szenvedélyünkben immár egy egész szubkultúra osztozik, amelynek tagjai Magyarország mellett a világ számos pontján választják azt hajózási élményt, amit a WIA modellek nyújtanak számukra. Világszinten piacvezető büszkeségeink ugyanis olyan élvezeti cikkek, amelyek magukon viselik egy luxushajó összes tulajdonságát, mindent alárendelnek a kényelemnek, csendesek, könnyen kezelhetők, de ami talán ennél is fontosabb: 100%-ig környezetbarát módon nyújtják azt az életérzést, amelynek menthetetlen függői vagyunk. Ezek a tulajdonságaik lehetővé teszik, hogy tulajdonosaik tökéletes harmóniában élvezhessék a vízen lét örömeit, tisztán és természetesen, ahogy mindannyian szeretjük.
 
Mindenkit aki érdeklődik a balatoni hajózás jövője iránt vagy aki a jövőben hajó vásárlását tervezi a magyar tengerre szeretettel várunk standunkál ahol a legszélesebb hazai hajókínálatból válogathat igényei szerint.
Airmoniq
Az Airmoniq intelligens, valós idejű adatfeldolgozást és megjelenítést biztosító vitorlás elektronikai megoldás, és teljesítményelemző, javaslattevő szoftver, fedélzeti kijelzőkkel, feldolgozó egységekkel.
Kiegészíti a vitorláshajó meglévő műszerezettségét egy gondolkodó egységgel, ami képes megtanulni és elemezni a hajó teljesítményét a változó körülmények között, és azt felhasználva javaslatokat tenni, komplex matematikai műveletekkel és számításokkal segíteni a sikeres vitorlázást. Jól használható, legyen szó hobbivitorlázásról, vagy professzionális versenyzésről.
Weboldal: www.airmoniq.com
Telefon: +36 30 5533 911
Amatőr hajóépítők
Bavaria Magyarország

Cégünk látja el a kiváló minőségű és rendkívül jó árfekvésű Bavaria vitorlás és motoros hajókat gyártó Bavaria Yachtbau GmbH magyarországi vezérképviseletét. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a hajók, hajóalkatrészek kiválasztásától a finanszírozáson át az üzemeltetésig, valamint a mindenre kiterjedő karbantartásig.

Szakképzett csapattal és jól felszerelt műhellyel rendelkezünk, magunk szállítjuk és szereljük hajóinkat és végezzük a garanciális és garancián túli szervizelést is.

Elérhetőség

Weboldal: www.bavaria.hu

Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 57.

Telefon: +36 30 677 5087

Dometic

Világszerte milliók használják a Dometic termékeit. Egyetlen közös dolog van bennük. Utaznak valahová.  Legyenek akár hajótulajdonosok, kamionsofőrök, lakókocsis túrázók,  vagy a természet szerelmesei.

A DOMETIC egy világcég.  Termékeinket magunk fejlesztjük, a világ 11 országában gyártjuk és 100 országában értékesítjük.

A mi feladatunk, hogy kielégítsük a járművel útra kelők alapvető kényelmi igényeit. Ilyen alapvető kényelmi igény lehet például a főzés, az élelmiszerek frissen tartása, a személyi higiénia biztosítása, nem utolsósorban a kellemes hőmérséklet fenntartása. Így Önök útközben több mindent láthatnak és fedezhetnek fel, több szép és izgalmas élményben lehet részük és tovább maradhatnak távol. Vagy ahogy mi mondjuk: Mobil életforma, könnyedén.

A Dometic gyári beszállítója számos hajógyártónak világszerte, és Magyarországon is. De termékeinket utólag is meg tudják vásárolni a hajózás szerelmesei.

Ajánlott termékeink:

-Hajóklíma

-Mobil Hűtőládák

-Hajóba építhető hűtőszekrények

-Akkumulátortöltők

-Inverterek

-Szaniterek, WC-k

Kapcsolat: Kövér Attila

attila.kover@dometic.com

+36 30  2058 260

www.dometic.com

Beneteau

https://www.facebook.com/BeneteauHungary

Bayliner
Deck.hu hajósbolt

https://deck.hu/

Dehler

Weboldal: www.hun-yachts.hu

Kiállítási ajánlat:

DEHLER 38, 2014. év hajója,  Champoin Choce kedvezményekkel,

Westport original boat shoes, nagy őszi kedvezményekkel.

Dufour Yachts Magyarország

Cím: 1161 Budapest, János u. 163.

E-mail: roland.varnai@dfryachting.hu

Telefon: +36 30 374 0344

Weboldal: www.dufour-magyarorszag.hu

Bemutatkozás: A francia, kiemelkedő minőségű Dufour Yachts új és használt vitorláshajóinak forgalmazása és szervízelése. Hajóextrák (orrsugár kormány, hajóklíma, stb.) utólagos telepítése, garanciával és referenciákkal.

Emission Yacht

Az Emission Yacht klasszikus szín- és formavilágával, tekintélyt parancsoló megjelenésével, lehengerlő eleganciájával abszolút egyedi képviselője a közép-európai elektromos hajó piacnak.

 

Az elegancia alapfelszereltség.

 

Saját tervezésű és fejlesztésű hajóinkat úgy igyekeztünk kialakítani, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb esztétikai igényeknek is.

A természeti környezetet maximálisan kímélő hajóinkat minőségi alapanyagokból építjük, elsősorban precíz kézi munkával.

A hajótest fahatású műanyagból készül, ami maximálisan visszaadja a nemes fából (teak, mahagóni) készült hajók hangulatát, azonban jóval kevesebb karbantartást igényel, mint a fahajók.

A nemes fa díszítő elemként az utastérben van jelen, ami kihangsúlyozza a hajó exkluzív megjelenését.

A bútorzat kialakítása, a kézzel varrt kárpitok esztétikája, az egyedi gyártású saválló szerelvények, a beépített műszerek harmóniája magas presztízst kölcsönöz a hajónak.

 

 

 

Korlátok nélküli hajózás – az Ön igényeihez szabva.

Egyedi gyártású hajóinkat az Ön igényeinek, elképzeléseinek megfelelően igyekszünk kialakítani.

A hajótestet az Ön által kiválasztott színben kivitelezzük, a választható színek skálája a gyöngyház fehértől a mélykékig terjed.

Vásárlóink szlovén, horvát és kínai partnereink széles kínálatából választhatják ki a számukra leginkább megfelelő elektromos motort. A motor és a hozzá tartozó akkumulátor szett kiválasztásában szakértő segítséget nyújtunk.

Széles motorválasztékunk (4,3 kW – 60 kW-ig) a vásárlói igények teljes spektrumát lefedi.

Gondoltunk azokra is, akik nem rendelkeznek hajóvezetői engedéllyel, mégis szeretnék átélni a balatoni hajózás mellett a hajóvezetés varázslatos élményét is.

Az Emission Harmony legfeljebb 7,5kW teljesítményű motorral szerelve hajóvezetői engedély nélkül is korlátlanul vezethető! *

Hajóinkat a hagyományos ólom akkumulátorok mellett a legkorszerűbb lithium akkumulátorokkal is forgalmazzuk.

*(A vízi közlekedés, és kiemelten az Ön biztonsága érdekében ez esetben is javasoljuk mindazon ismeretek elsajátítását, melyek a hajóvezetői engedély megszerzéséhez szükségesek!)*

Lithium akkumulátoraink élettartama négyszerese a hagyományos akkumulátorokének, súlyuk viszont csak azok harmada! Az 50 A automata töltő rendszerrel akkumulátoraink akár 5 óra alatt is feltölthetőek!

Biztonság, kényelem.

 

Hajóink építése során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy Ön a hajózás közben biztonságban legyen és kényelemben érezze magát.

A hajótest átgondolt térgeometriája megnyugtató stabilitást és hullámállóságot biztosít, ugyanakkor kiváló menettulajdonsága a legmagasabb hajózási élményt nyújtja.

A hajóinkba beépített Battery Management System (BMS) lehetővé teszi, hogy Ön folyamatosan figyelemmel kísérje az akkumulátorok töltöttségi szintjét, s így elkerülje a kellemetlen meglepetéseket.

Az önfeledt hajózás élményét a kényelmes ülések, a beépített hűtőszekrény, a pohártartók és a közel 4 m2 alapterületű napozó terasz, a deckzuhany, a napellenző és a high-tech audio rendszer teszi teljessé. Ahogy az egy prémium kategóriájú hajótól elvárható….

 

Emission Yacht – egy igazán környezetkímélő megoldás. 

Elektromos meghajtás – Zero emisszió.

E.Mission Classic

 

hosszúság : 7,30 m

szélesség : 1,90 m

merülés : 0,44 m

önsúly: 850 kg

szállítható személyek száma: 7 fő

 

E.Mission Harmony

 

hosszúság : 6,98 m

szélesség : 1,90 m

merülés : 0,44 m

önsúly: 790 kg

szállítható személyek száma: 6 fő

E-Hajó Center
Az E-hajó Center által képviselt márkák:
Frauscher, Regal electric, Prince Europe, és Narke The Electrojet.
A cég főprofilja a gyors, de mégis luxus kialakítású hajók értékesítése. Emellett  kisebb motorral ellátott luxus csónakok is bemutatásra kerülnek.
A kiállításon megtekinthető lesz az osztrák Frauscher összes elektromos hajója, valamint egy 150 kW-os elektromos motorral szerelt Regal hajó.

E-Hajó Center Kft

1032 Budapest, Bécsi út 189
Csónaképítő Kft
A e.BALIN Túra egy Balatonra tervezett kishajó. A nemzetközileg is elismert újzélandi tervező, Craig Loomes öntötte formába, csiszolta finomra az elképzeléseinket.
Ennek eredményeként, egy korszerű, páratlanul jó paraméterekkel rendelkező kishajó született.
A kishajó sorozatgyártási engedéllyel rendelkezik.
Ford Solymár
A Ford Solymár csoport az egyik legnagyobb és legsikeresebb Ford Márkakereskedői csoport 3 telephelyen: Budapesten, Solymáron és Esztergomban. A Ford Solymár csoport, több mint 27 éve sikeresen működő családi vállalkozás, amely induláskor javítóműhelyként kezdte meg tevékenységét Solymáron. Értékesítésünk volumene jelentős: 2018-ban 3.411 db új autó értékesítésünk a Ford országos eladásainak mintegy 17,01%-át adta. Büszkénk vagyunk arra, hogy 2018-ban a Ford Solymár csoport ezzel a darabszámmal megszerezte az első helyezést a magyarországi Ford márkakereskedői hálózaton belül, mellyel történelmet írtunk a Ford márka életében. A Ford Solymár csoport az első Ford márkakereskedés Magyarországon, amely exkluzívan forgalmazza a Shelby F-150 és Mustang, Tuscany és Ford F-150 Harley Davidson Edition modelleket gyári garanciával! Valamint további F-150 Lariat, Limited és Raptor modellváltozatok is szerepelnek kínálatunkban.
A Ford Solymár tevékenységi körei: új- és használt autó értékesítés, flotta értékesítés, bérautó szolgáltatás, banki hitel- és biztosítási ügyintézés, szerviz és karosszéria műhely, alkatrész kis- és nagykereskedelem.
A Ford Solymár számokban:
 • 27 év
 • 3 telephely
 • 150+ munkatárs
 • 35.000+ értékesített autó
 • 500+ készleten lévő autó
 • 150mHUF+ alkatrész készleten
 • 12-szer “Ford Elnöki Díj” nyertes
 • 3-szor “Az Év Ford Márkakereskedője Díj” nyertes
 
FUTURER

“A FUTURER az E-TWOW elektromos rollerek magyarországi képviselője, (egyetlen magyarországi Authorized Dealer státuszban) immár 2014-óta forgalmazzuk és szervizeljük ezt a kiemelkedő elektromos roller márkát. Prémium rollereink könnyűek, erősek, gyorsak, bírják a nagy terhelést és nem utolsó sorban egész kicsire összecsukhatóak. Elérhetőségünk: www.e-twow.hu vagy www.futurer.hu

Focus Yacht
Free Boat
Freewind
Gombi Freizeit
Hajó / Boat Shop / Office / Iroda : Balatonszemes, BH. Zrt. Vitorlás Kikötő, Főbejárat
Tel: +36 (70) 624-6240 
 
Hajó Szervíz / Boat Service: Balatonszárszó, Szemesi út 7. / Ipartelep 
 
Szállások / Appartements/ Iroda: Balatonszemes, BH. Zrt. Vitorlás Kikötő, Főbejárat

Tel: +36 (70) 624-6240 , +36 (30 ) 927-0606

Gombi Apartmanház – Püspökmolnári, Retrotanya Turistaház –  Zsennye, 1001 éjszaka- Sárvár
 
Hanse Hungaria Kft.

Bemutatkozás:
A Hanse Hungaria Kft. a német gyártó hivatalos magyarországi képviselete, és mint ilyen, a teljes palettát (315, 348, 388, 418, 455, 505, 548, 575, 588, 675) kínálja a leendő vevőknek. Míg a kisebb darabok a hazai vizekre (elsősorban a Balatonra) jelentenek ideális megoldást, addig a nagyobb példányok inkább a tengerre valók, ahol – balatoni állandó kikötőnk és szervizünk mellett három adriai bázisunknak köszönhetően – abban is tudunk segíteni, ha valaki chartereztetni szeretné a megvásárolt darabot, illetve nem jelent gondot a szervizelés sem. Szolgáltatásaink közé tartozik még a finanszírozás
kérdésének megoldása, legyen szó Magyarországról vagy Horvátországról.

2017-es évi Early Bird ajánlatunkat ide kattintva tekintheti meg!

A kiállításra idén a következő modellekkel készülünk:

 • Hanse 315
 • Hanse 345
 • Hanse 358
 • Hanse 455

Cím: 8360 Keszthely, Vitorlás utca 20.

Email cím: info@hansehungaria.hu

Web: http://hanse.hu/

Telefon: +36/70/9454538

Hírös Yacht

Weboldal: http://www.hirosyacht.hu/

Balatonszemesi Hajósplaza

A Balatonszemesi Hajóspláza /Hávelimpex kft/ a svájci tulajdonú Mammut Tec AG. hajós köteleit és vasalatait, vereteit forgalmazza a hajósok, és a hajósboltok felé. Kiemelkedő terméke a Shockline, amely egy beépített gumirugót integráló kikötői kötél. A balatoni vitorlások körében 2 év alatt nagy sikert, elismerést ért el.

 

Elérhetőségek: Balatonszemes, kikötő

www.balatonszemesihajosplaza.hu,

facebook: Balatonszemesi Hajóspláza,

Tel. :20-9389026

Korona Yacht

Cégünk sok éve jelen van a hajózásban Magyarországon és a Transfluid márka magyarországi kereskedője és szerviz képviseleteként a megbízható elektromos- és hibrid hajómotorok piacán a kishajóktól, az ipari méretű hajókig kínált elektromos és hibrid hajómotorokat és komplett rendszereket.

A híres holland Bellmarine elektromos hajómotorokat gyártó céget megvásárolta az olasz Transfluid és így a Bellmarine elektromos hajómotorok és rendszerek széles kínálata is megvásárolhatóvá vált cégünk képviseletében a magyar piacon.

 

Bellmarine elektromos motorokból több mint 3000 darab fut jelenleg a világpiacon, és az Amszterdami csatornákon működő hajók (kereskedelmi és magán hajók) több, mint 85%-ban Bellmarin elektromos motorok vannak.

Többé nincs szükség megalkuvásra, ha a környezetet is óvni szeretnénk, hiszen az általunk forgalmazott elektromos és hibrid motorok és rendszerek erőben és tartósságban is felveszik a versenyt a hagyományos benzin és diesel üzemű motorokkal.

 

Giber Valéria Olga

E-Mail: info@koronayacht.hu
Tel: +36 20 349 0419

Hosch-Kleber
Hotel Marina Port

Kösse össze a kellemeset a hasznossal: a Balaton Boat Showt a családi wellnessel! Most végre nyugodtan hódolhat szenvedélyének, és kényelmesen bejárhatja a hajózás újdonságait bemutató legnagyobb kiállítást a Hotel Marina-Port**** melletti kikötőben. Gyermekeit és párját sem kell otthon hagynia, hiszen ők addig családbarát szállodánk vendégszeretetét élvezik a medencében lubickolás, és a kreatív foglalkozások alatt, vagy az emeletes Labirintus-játszóházunkban. Este ínycsiklandó vacsorával várjuk Önöket, majd megkíméljük az autóvezetéstől is, mivel Balatoni-panorámás szobánkban most kedvezményes áron tölthetik el az éjszakát.

http://hotelmarinaport.hu/hu/balatoni-hajokiallitas-wellnesshetvege/

HVE Hajóipari Vállalkozók Egylete
Jeanneau Magyarország
A kiállításon a Sun Odyssey 319, 349 és 419 vitorláshajók valamint Merry Fisher 895 és Cap Camarat 6.5 motoros hajók tekinthetők meg.
Természetesen a Jeanneau teljes kínálatáról részletes információkkal tudunk szolgálni, beleértve a Prestige motoros és Jeanneau vitorlás yachtokat,
a Sun Odyssey vitorláhajók további modelljeit, a Cap Camarat, Merry Fisher, Leader, New Concept és Velasco motoros családot.
Szakszervízünk a hajók garanciális és azon túli javítását végzi, egyben a Raymarine műszerek, Suzuki és Yanmar hajómotorok hivatalos szervize és forgalmazója is.

Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 12/a

E-mail: info@jeanneau.hu

Telefon: + 36 1 270 0017

Weboldal: www.jeanneau.hu

Leitz Hungária

Ebben az évben is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Leitz-Hungaria standon, ahol élőben megtekinthetők és kipróbálhatók lesznek a cégünk által forgalmazott távcsövek, távolságmérők, keresőlámpák, éjjellátók és hőkamerák, Leica és Samyang fotótermékek. Idén is találkozhatnak majd a kedves érdeklődők termékújdonságokkal, mint például az új Minox BN 7×50 hajós távcsővel,  vagy az új Leica C-Lux fényképezővel, de az új Olight X9R Marauder keresőlámpát is érdemes lesz szemügyre venni a maga 25.000 lumen teljesítményével. Hőkameráink között is köszönthetünk néhány új szereplőt, melyeket ugyancsak hasznos kipróbálni „terepen” is.

Mindenkit vár szeretettel a Leitz-Hungaria csapata!

Lineplex
Magyar Suzuki Zrt.

A HAJÓZÁSBAN IS AZ ÉLEN

 

A Suzuki-hajómotorok gyártása nagy utat tett meg az elmúlt több mint fél évszázad alatt. Az első Suzuki hajómotor 1965-ben készült, így a marine üzletág 2015-ben ünnepelte fennállásának az 50. évfordulóját. A márka az innovatív megoldásaival az élen jár, a ma gyártott négyütemű Suzuki hajómotorok páratlanok a piacon. A vállalat mérnökei maguk is lelkes hajósok, akik szakértelmükkel mindig arra törekednek, hogy az üzemanyag-hatékony, fejlett technológián alapuló hajómotorokat a tökélyre fejlesszék. Munkájuk eredménye, hogy a Suzuki hajómotorok tulajdonosai minél több időt tölthetnek kellemesen és biztonságban a vizeken.

A fejlesztéseknek és a piacon egyedülálló innovatív megoldásoknak köszönhetően a Suzuki hajómotorok stabil helyet biztosítanak a márkának az ipar élvonalában. A modellek kiválóan ötvözik a környezettudatosságot, a hatékonyságot, a megbízhatóságot és a teljesítményt.

A könnyű, hordozható DF2.5-től a világ legerősebb high-tech V6-osa a DF350A-ig a Suzuki minden igényhez és stílushoz kiválóan igazodó hajómotort kínál.

A Suzuki Marine üzletág 2014-ben értékesítette a hárommilliomodik hajómotorját. Az eredményes kiskereskedelmi eladások mellett a márka a világ minden táján sikerrel szerepel a külmotor tendereken és a flotta beszerzéseken egyaránt. Mindemellet az is jól jelzi a Suzuki pozícióját a világ hajómotor gyártói között, hogy a vállalat egyedülálló módon immár a nyolcadik marine innovációs díját vehette át a nemzetközi szakma elismeréséül és ezzel egyértelműen a világ külmotor iparának a csúcsán foglal helyet a Suzuki Marine.

A Suzuki Marine Magyarországon ugyanezt a professzionális szemléletet képviseli a hazai Suzuki Marine Márkakereskedőin keresztül, akik készséggel állnak a tavi, és a folyami hajózást kedvelő ügyfelek rendelkezésére.

 

Cím: 2040 Budaörs, Keleti u. 2.

E-mail: zspeczeli@suzuki.hu

Weboldal: www.suzuki.hu

Magyar Vitorlás Szövetség

Cím: H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail: hunsail@hunsail.hu

Telefon: +36 1 460 6925

Weboldal: hunsail.hu

Bemutatkozás: A Kiálljtás Szakmai Partnere a Magyar Vitorlás Szövetség

Narke The Electrojet

A Narke-t 2018-ban mutatták be először a hazai és a nemzetközi közönség számára. Az Electrojet teljesen egyedülálló a piacon, úttörő a vízi járművek fejlesztése terén. Ősszel kiállításra került a szakma csúcsának tartott Cannes Yachting Festivalon valamint a holland Masters of LXRY-n is, ahol nagy érdeklődés övezte a GT 45 típusú Electrojetet.  Az idei Budapest Boat Show-n, a Narke, „Hajó” kategóriában, az „Újdonság Pályázat” első helyezettje lett.

“A pozitív nemzetközi sajtóvisszhangnak valamint a hazai szakmai elismerésnek köszönhetően látjuk, hogy komoly figyelem övezi a Narke-t, emellett jó visszaigazolás számunkra, hogy ehhez valódi vásárlási szándék is párosul.” – mondta Tóthfalussy György, a Narke Jet Kft. ügyvezetője, hozzátéve, hogy már a nemzetközi értékesítési hálózat kiépítésén is dolgoznak.

A fejlesztőmérnökök munkájának köszönhetően, valamint a több hónapos balatoni és tengeri tesztelési eredmények alapján, a Narke-vel történő hajózás biztonsága tovább nőtt. Beépítésre került több aktív biztonsági elem, például a kikötői üzemmód funkció, az elektronikus fékvezérlés vagy a vezeték nélküli bukó slussz.

A Narke fő irányelve továbbra is hogy a hajóvezetői engedéllyel rendelkező felhasználók a vízi élővilág és a vízi környezet szennyezése, valamint a közelben tartózkodók zavarása és veszélyeztetése nélkül élvezhessék az Electrojet által nyújtott szabadság érzését.

Ezt nyújtja a Narke, mely egy tisztán elektromos hajtású, jól manőverezhető, károsanyag-kibocsájtás mentes, minimális zajterhelésű aktív és passzív védelemmel ellátott vízi jármű.

Moto Plast
Mymarine
Prémium NuTeak szintetikus teak dekk burkolatok gyártása, teak burkolatok cseréje, NautikFlör vízálló, csúszásgátló hajóbelső
parketták forgalmazása, UV álló vízlepergető hajókárpitok cseréje, készítése.
Nautic Boat

Weboldal: www.nauticboat.hu

ParadisePad

Prémium amerikai polifoam és felfújható matracok, melyek a következő szintre emelik a vízközeli életstílust.

http://paradisepad.hu/

Pontoon Boat

Elektromos élményhajóznál a Balcsin? Akár hajó jártassági nélkül? Próbáld ki a magyar elektromos hajók Tesláját és az “Önvezető funkcióval” lehetsz Te a kapitány! Újabb általunk gyártott 2018 Pontoon boat Passion Line Delux modell került vízre a magyar tengeren.

Mit tud?

-103%- ban elektromos
-4KW elektromos motor a német piacvezető motorgyártól, a Torqeedótól
-Tágas tèr,17m2 (Kategóriájában legnagyobb)
-Összecsukható árnyékolók, így napozhatsz is a hajón
-Stabil, biztonságos alumínium katamarán test
-Napozó ágy
-Puha bőr kanapék
-Bárpult és jégágyak, hogy mindig hideg legyen az italod
-Hűtőszekrény
-Grill sütő
-Sörcsap és szódagép
-Vízi terasz és csúszda
-Távírányítású elektromos horgony
-Öltöző és WC
-1200 W erősítő és 8db Clarion hangfal
-LED hangulat világítás
-Akadálymentes beszállás

Sorolhatnám tovább, de ahogy a mondás szól a puding próbája az evés, inkább próbáld ki TE. Bérelhető vagy akár neked is gyártunk egy vízi Teslát! További információ a http://pontoonboat.hu/szolgaltatasaink/ . Érdekelődni a info@pontoonboat.hu vagy a +36209717519 számon.

Porthole - 100% hajózás

Online hajós magazin túrázóknak és versenyzőknek egyaránt. Hajózás a Balatonon és egyéb tavainkon, folyókon és tengereken, túra- és versenyvitorlázás, műhelytitkok és versenybeszámolók, praktikus hajózási tanácsok, nemzetközi kitekintések. A hajózás mellett természetesen nem maradhatnak ki az egyéb vízisportok sem!
Célunk a széleskörű, naprakész informálás, emellett a szórakoztatás!

Közösségünk, a Túrahajózás, túravitorlázás csoport is kedvenc szabadidős tevékenységünket állítja a középpontba: útvonalak, kikötők, tippek, trükkök és tapasztalatok a vitorlás, elektromos és motoros hajózás világából. A csoportot első sorban a kedvtelési célból hajózók számára hoztuk létre, azzal a céllal hogy lehetőséget adjunk hasznos és érdekes információk megosztására: tapasztalatok, élmények, vélemények és fotók – mindennek helye van az oldalon!

https://porthole.hu

Power & Sail

A Power and Sail kft.-t a hajózás iránti szerelem keltette életre. Célunk, hogy az általunk forgalmazott hajókkal szélesebb rétegekkel ismertessük meg a hajózás szépségét.

Hajóinkat Közép-Európa egyik legnagyobb hajógyára gyártja díjnyertes minőségben és a legjobb komponenseket felhasználva. A Suncamper és a Balt yachtok az egész család által használható, akár kora tavasztól késő őszig élvezhető, nemzetközi cég által tanúsított biztonságú és megbízható lakóhajók – a megfelelő hajótesttel – akár tengerre, akár folyóra, akár a Balatonra.

Weboldal:  www.powerandsail.hu

Quantum Sails Hungary
Quantum Sails képviselet, túravitorlák, versenyvitorlák, one design, vitorlaszerviz, kiegészítők, ponyvák és kötélmunkák, teljeskörű szolgáltatás, megbízható, magasan képzett szakemberekkel.
A Balaton Boat Show-n Quantum Racing és Forward WIP ruházat, Gottifredi Maffioli kötelek és vitorlákkal kapcsolatos tájékoztatás, tanácsadás érhető el.
Reef
ROYAL SPA HUNGARY Kft.
Sika Hungária Kft.

Sika Marine termékek speciális termékcsoportot alkotnak a ragasztástechnikán belül. Konstrukciós előnyei, a felhasználás egyszerűsége és biztonsága miatt, az egykomponensű poliuretán tömítőanyagok és ragasztóanyagok világszerte elterjedtek a hajóépítésben. A Sika első volt ezen termékek hajóiparban történő alkalmazásában. A Sika Marine hajóépítési termékcsalád első osztályú megoldásokat kínál általános ragasztó és tömítő alkalmazásokra, üvegragasztásra, kábelcsatornák tűzállóvá tételére, fedélzetragasztásra és tömítésre, valamint a hajótest által vezetett zajok csillapítására, illetve akusztikus padlórendszerekhez.

Sika Hungária Kft.
1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 6.

Elérhetőség:
(+36) 1 371 2020
info@hu.sika.com
www.sika.com

Chanel Kft.
Schafer Yacht
Schartner Nautical Bracelet
Stickl Yachts

Cím: 2484 Agárd, Chernel István utca 56/C

E-mail: info@stickl.eu

Telefon: +36 70 338 1833

Weboldal: www.stickl.eu

Bemutatkozás: A Stickl Yachts Kft az elektromos hajózásra optimalizált hajók fejlesztését és gyártását tűzte ki célul. Hajóink biztonságosak és kis sebességnél is rendkívül jól irányíthatóak, ugyanakkor elektromos hajótól szokatlanul magas utazó és csúcssebességre képesek, így élmény velük a hajózás! Ezt az élményt Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat a kiállításra ahol az E-motion 600-as és az E-volution 660-as lesz megtekinthető.

Style Jacht Kft.

A Style Jacht Kft., Scholtz Imre cége lassan 50 éve szolgálja a vitorlázás szerelmeseit. A vállalkozás telephelye a Balatontól 10 percre Hajmáskéren van, ahol az 1200 m2-es műhely és az 5000 m2-es őrzött szabad terület, lehetővé teszi a szolgáltatások magas szintű biztosítását. A cég szolgáltatásai az egyedi és sorozat hajóépítésen túl hajójavítást, ozmóziskezelést, kárpitos- és ponyvamunkákat, hajókereskedelmet, „rig tuningot”, motor- és műszerbeépítést is magában foglalják. Komplex szolgáltatásunk: téli tárolás szervizzel.A Style Jacht 22 lábtól 34 lábig gyárt vitorlás hajókat, ezek közül a kenesei kiállításon a Scholtz 8.8 Weekender és a Scholtz 34+2-es lesz bemutatva. .A saját gyártáson kívül a Style Jacht Kft. 20 éve képviseli a méltán nagyhírű Elan hajókat. Az Elan Performance modelljei mellett az Impression sorozatban úgy a sportos, mint a kényelmes hajózást kedvelők is örömüket lelhetik. A 21 – 49 lábig készülő Elan hajók közül az E3-as típust tekinthetik meg a kiállításra látogatók. A szlovén cég többi hajóját az Elan közelsége miatt Ljubljana melletti gyárban, vagy Portorozban az Adrián próbavitorlázva is meg lehet tekinteni.

Uvex - Chums

Uvex

Az UVEX márkanév nem csak az innovatív munkavédelmi felszerelések terén, hanem a sport- és szabadidős termékek piacán is egyaránt ismert. Az Uvex sports termékei közé tartoznak többek között a sí szemüvegek és sisakok, kerékpáros sisakok, sport és divat szemüvegek. A nemzetközi élsport partnereként az UVEX több mint 1000 professzionális sportolót lát el védőfelszereléssel világszerte. A munkavédelemhez hasonlóan a sportoláshoz használt védőfelszereléseknek is a legszigorúbb biztonsági, funkcionális és kényelmi elvárásoknak kell megfelelniük.

Chums

Az amerikai CHUMS cég 1983-óta gyárt sportszemüveg pántokat és vízi sport kiegészítőket egyre nagyobb választékban. Legsikeresebb termékei a napszemüveget, kamerát, telefont, illetve kulcsokat vízen tartó pántjaik.

A kiállításon minden CHUMS termékre 20-30% kedvezményt adunk!

Total Clean Kft
A kiállításon Ön is megvásárolhatja Az ODO Clean új termékét a Yacht tisztítót. A nagy hatékonyságú, tisztítószerrel újjávarázsolhatja hajója műanyag felületeit, vitorláit. Kiválóan alkalmas zsíros, olajos szennyeződések, algás felületek tisztítására is.
 
Próbálja ki az ODO Clean Yacht tisztítót, hogy hajója sokáig megőrizze régi fényét, ragyogását!
 
Varga és Társa - Volvo Penta
Vega Yachtsport
 • Honlap: www.vegayacht.hu

 

 • Cím: Balatonfüred Tihanyi út 1.
 • E-mail: vegayacht@vegayacht.hu

 

 • Telefon: +36209350198 / +36205730202

Fő tevékenységi körök:

Balaton Charter fiatal, biztonságos hajópark

Elméleti és gyakorlati vitorlásoktatás, haladó tréningek

Vitorlás vizsgáztatás

Hajóépítés és javítás,

Vitorlás értékesítés, hajóimport és alkatrész-kereskedelem

Sportprogram szervezés, reklám tevékenység.

Foglalkozunk hajóállapot-felméréssel, szakértői véleményezéssel, szaktanácsadással.

Közvetítünk és közreműködünk vitorlás hajó adás-vételeknél.

 

Kiállítási ajánlat:

2018-as évjáratú, bemutató hajók; Balaton 295 és Balaton 25 típusok megvásárolhatók kiállítási kedvezménnyel.

Vigh Viko
Vitorlázás Magazin
Westport - Dehler

Weboldal: www.west-port.eu

Kiállítási ajánlat:
DEHLER 38, 2014. év hajója, Champoin Choce kedvezményekkel, Xp 33 dán ninamit, Balatoni premier, Westport original boat shoes, nagy őszi kedvezményekkel.

Wágner Júlia EV.

Festő

Yacht Master