Kiállítói lista

A kiállítás exkluzív autós partnere:

ADEX YACHTING
ADEX YACHTING

Több mint 20 éve foglalkozunk JEANNEAU vitorlás és motoros hajók forgalmazásával és 2003-ban lettünk ADEX YACHTING Kft. néven a márka magyarországi hivatalos képviselete. Kezdetben csak a vitorláshajó típusokat ismerte a magyar közönség, azóta már a motoros hajókat és PRESTIGE LUXURY YACHTokat is megszerették ügyfeleink. Számos JEANNEAU hajót szállítottunk az országba, illetve horvátországi, olaszországi kikötőkbe is. 2021-től újabb két újonnan indult fiatalos és innovatív márkának kaptuk meg a hivatalos forgalmazását az EXCESS katamaránokat és az elektromos belmotorral gyártott DELPHIA hajókat.

Minden évben több magyarországi és külföldi kiállításon is megtalálnak bennünket ahol bemutatjuk hajóinkat: az új modelleket, az aktuális trendeket, az új fejlesztéseket (Budapest Boat Show, Balaton Boat Show, Düsseldorf Boot, Cannes Yachting Festival…).

Szervizhálózatunkat folyamatosan fejlesztjük. A balatoni régióban helyi szakembereink gondoskodnak a szakszerű hajóátadásról, garanciális és garancia időn túli javításról. Budapesti és lepsényi telephelyünkön fűtött műhelyben végezzük az új hajók üzembe helyezését, a megrendelt alkatrészek, kényelmi berendezések beszerelését. A JEANNEAU hajókat igény szerint külföldi kikötőkbe is leszállítjuk és üzembe helyezzük. Kiváló kapcsolatunk van a gyárral, így az alkatrészek, kiegészítők utólagos megrendelése is zökkenőmentesen történik.

Charter cégekkel (FÜREDYACHT Charter, horvátországi CANDOR Charter) állunk partneri kapcsolatban, így hajóbérlésben is tudunk segíteni. Szintén partnerünk a FerVill Kft., amely az elektromos hajókhoz, Victron akkumulátor töltő felügyeleti rendszert üzemeltet.

2014 óta a SUZUKI MARINE hivatalos márkakereskedőjévé váltunk, azóta több kategóriában is elhoztuk a legjobb Suzuki motor forgalmazójának díját.

A JEANNEAU cégcsoport mindig komoly hangsúlyt fektetett az emberi kapcsolatok kialakítására, ösztönzésére. Alapelve, hogy Ön, egy JEANNEAU hajó megvásárlásával tagjává válik egy nagy családnak. Ennek szellemében a jövőben is számíthat kezdeményezésünkre.

Cégünk alapelve, hogy prémium minőségű hajókhoz prémium kiszolgálás jár! Nagyon odafigyelünk ügyfeleink elégedettségére, mindent megteszünk, hogy precíz munkával megfeleljünk a magas minőségi igényeknek.

ADEX YACHTING csapata

www.jeanneau.hu

www.adex.hu

www.adexyachting.hu

www.excess-catamarans.hungary.hu

www.delphiayachts.com

www.prestige-yachts.hu

iroda: 1161 Budapest, Szent Korona u. 84.

telefon: +36 1 270 0017

Antila Yachts Magyarország Kft.
Antila Yachts Magyarország Kft.

A lengyel prémium vitorláshajó gyártó ANTILA YACHTS ez évben a frissített Antila 34-es, illetve a 2019-ben bemutatott Antila 30-as modelljeit hozza el a kiállításra. Mindkét típus a korlátozás nélküli legális motorozást lehetővé tevő, környezetbarát Kräutler POD motorokkal és hozzá az elektromos alapcsomag ólom-karbon akkuszettjével lesz felszerelve. További információkért forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Modelljeink:

Antila 24.4

Antila 28

Antila 30

Antila 34

 

Elérhetőség:

Antila Yachts Magyarország

Mail: info@antila-yachts.hu

Tel: +36 30 9567 212, +36 30 9057 973

Web: www.antila-yachts.hu

Aqua Magazin

Wia Elektromos Yachtok
Wia Elektromos Yachtok

Az elektromos hajózás hazai zászlóvivője a Wia idén is bemutatja modelljeit a Kenesei Boat Show-n.

Szerintünk az elektromos hajózás már nem csupán hobbi hanem egy életérzés.

 
Cégünk alapításakor még csak bíztunk abban, hogy ezzel az irányelvvel nem csak mi tudunk azonosulni, hanem a teljes hajós társadalom is. Most, 10 év távlatából túlzás nélkül állíthatjuk: az elektromos hajózás iránti szenvedélyünkben immár egy egész szubkultúra osztozik, amelynek tagjai Magyarország mellett a világ számos pontján választják azt hajózási élményt, amit a WIA modellek nyújtanak számukra. Világszinten piacvezető büszkeségeink ugyanis olyan élvezeti cikkek, amelyek magukon viselik egy luxushajó összes tulajdonságát, mindent alárendelnek a kényelemnek, csendesek, könnyen kezelhetők, de ami talán ennél is fontosabb: 100%-ig környezetbarát módon nyújtják azt az életérzést, amelynek menthetetlen függői vagyunk. Ezek a tulajdonságaik lehetővé teszik, hogy tulajdonosaik tökéletes harmóniában élvezhessék a vízen lét örömeit, tisztán és természetesen, ahogy mindannyian szeretjük.
 
Mindenkit aki érdeklődik a balatoni hajózás jövője iránt vagy aki a jövőben hajó vásárlását tervezi a magyar tengerre szeretettel várunk standunkál ahol a legszélesebb hazai hajókínálatból válogathat igényei szerint.

Royal Silver Kft.
Royal Silver Kft.

Cégünk látja el a kiváló minőségű és rendkívül jó árfekvésű Bavaria vitorlás és motoros hajókat gyártó Bavaria Yachtbau GmbH magyarországi vezérképviseletét. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a hajók, hajóalkatrészek kiválasztásától a finanszírozáson át az üzemeltetésig, valamint a mindenre kiterjedő karbantartásig.

Szakképzett csapattal és jól felszerelt műhellyel rendelkezünk, magunk szállítjuk és szereljük hajóinkat és végezzük a garanciális és garancián túli szervizelést is.

Elérhetőség

Weboldal: www.bavaria.hu

Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 57.

Telefon: +36 30 677 5087

Belsőhely Kft.

Boards of Hungary
Boards of Hungary

A világ leginnovatívabb elektromos eszközeinek magyarországi forgalmazása! Elektromos surf-, SUP-, és gördeszkák, longboardok, biciklik.

Fedezd fel elektromos boardjainkat!

#electric #surf #sup #skate

Capolavoro-Mestermű Kft
Terrace by Capolavoro

Székhely: 8000 Székesfehérvár Seregélyesi u. 113

Telefonszám: +36 70 319 3971

E-mail: info@capolavoro.hu

Web: www.capolavoro.hu

a Capolavoro – Mestermű Kft munkatársai, mesterei 2014 évben döntöttek úgy, hogy a luxus bútorok gyártásában, egyedi bútorok restaurálásában, különleges belterek kialakításában szerzett több évtizedes tapasztalatukat egy cégben egyesítve kézműves bútor gyártó manufaktúrát hoznak létre.Cégünk két fő profilja az egyedi bútor gyártás, kárpitozás illetve yacht enteriőrök tervezése, kialakítása, gyártása, luxus yachtok felújítása.

A TERRACE kültéribútor sorozatunk exkluzív, egyedi rendelés alapján gyártott (made-to-order) kültéri moduláris ülőbútor kollekció, amelyet gondosan kiválasztott anyagok és felső kategóriás kivitelezés jellemez.

chums.hu
chums.hu

A Chums márkát Mike Taggett alapította 1983-ban az Egyesült Államokban, Utah-ban. A cég elsősorban a szemüvegpántjairól ismert, de folyamatosan bővülő kínálatában még számos hasznos kiegészítő és táska megtalálható vízi sportokhoz, túrázáshoz és síeléshez is. Mike az Original pamut szemüvegpánttal alapozta meg a márka hírnevét, ami egy gumi méretállító gyönggyel szorosan a fejhez igazítható, így nem veszíti el az ember a drága napszemüvegét még olyan szélsőséges körülmények között sem, mint ami vadvízi evezés közben vár rá. A Chums-ot kezdetektől fogva a minőségi anyaghasználat és a praktikus kialakítás jellemezte, emellett pedig óriási színválasztékot kínál a legkeresettebb pántjaiból. Termékei hamar népszerűek lettek Amerikában, mára pedig egy globális vállalattá nőtte ki magát.

Draken IoT
Draken IoT

Távadatgyűjtés és nyomkövetés vízi járművekbe. A platform segítségével az aktuális pozíció, irány, sebesség megjelenítése, korábbi útvonalak visszajátszása, geokerítések, veszélyes helyekre riasztás, akkumulátor állapotának figyelése, riasztások e-mailben vagy applikáción keresztül, és még sok más hasznos funkció elérhető.

e-mail: info@draken.hu

web: yacht24.eu

telefon: +36205151684

Dufour Yachts Magyarország
Dufour Yachts Magyarország

A Dufour Yachts már több, mint 50 éve elkötelezett amellett, hogy kompromisszumok helyett választást jelentsen azoknak a vitorlázóknak, akik szeretik az innovatív újításokat, hisznek a minőségben és hosszútávra terveznek. A Dufour meghallgatja az vásárlói igényeket, elvárásokat és ötleteket, majd ezek figyelembevételével tervezi hajóit.

A Dufournál dolgozó mérnökök és munkatársak is elhivatott vitorlázók, így több oldalról biztosítják a tökéletességre való törekvést a fejlesztés és tesztelés során.

Duna Hajók
Duna Hajók

Cím: 9025 Győr, Ikrényi út 2.

E-mail: info@dunahajok.hu

Telefon: +36 30 939 7598

Weboldal: www.dunahajok.hu

A Duna Hajók 100 százalékban magyar vállalkozás, amely közel 30 éves szakmai múlttal rendelkezik. Cégünk saját tulajdonú üzemben, képzett szakembergárdával és modern technológiával végzi tevékenységét.

A saját fejlesztésű, prémium minőségű hajóink készítéséhez ellenőrzött beszerzésből származó, kiváló alapanyagokat használunk fel. A kézműves hajók a vásárlói igényeknek megfelelő meghajtással készülnek.

2022-ben cégünk partnerségre lépett a Magyar Suzuki Marine üzletágával. Az együttműködés eredményeként bemutatótermet hoztunk létre. A hivatalos márkakereskedés és szerviz hiánypótló szerepet tölt be a térségben.

 

Dura Teak Kft.
Dura Teak

Dura Teak egy kiváló minőségű természethű alternatívája az igaz teak borításnak. Gondozásmentes, tartósan szép, tengeti körülményekhez fejlesztettük. Jól ellenáll a UV sugaraknak és a sós víznek.

www.dura-teak.com

E-hajó Center
E-hajó Center

Az E-Hajó Center már több éve foglalkozik magas presztizsű elektromos hajók értékesítésével igazán különleges embereknek. Az E-Hajó Center élen jár a magas teljesítményű elektromos hajók eladásával, de kínálatukban megtalálható az akár több hálószobás luxushajó is.

Fedélzet.hu/Hajósmatrac.hu
Fedélzet.hu/Hajósmatrac.hu

Egyedileg tervezett és kivitelezett, időtálló habfedélzet túra hajóra, motorcsónakra, verseny hajóra vagy akár horgász csónakra. A munka minden részét, a felméréstől a felhelyezésig elvégezzük – Neked csak az eredményt kell élvezned! Keress minket a Balaton Boat show-n és próbáld ki!

Fer-Vill

Fischer Panda Hungary
Fischer Panda Hungary

PREMIER : kiállításra kerül EGYEDI ELEKTROMOS HAJÓNK, mely Fischer Panda villamos motorokkal és elektromos hajtásrendszerrel épül Vendégünk lesz a Fischer Panda GmbH. villamos hajtásokkal foglalkozó gyártmányfejlesztője, szakértője: Martin Mews Fischer Panda Hungary Kft. info@fischerpanda.hu 1151 Budapest, Mogyoród útja 42. www.fischerpanda.hu A németországi Fischer Panda GmbH világszerte elismert dízelgenerátorok, hibrid és hajtásrendszerek gyártója vízi és szárazföldi járművekhez. Prémium minőségű elektromos hajtásrendszerek, erős villamos motorok, egyedi megoldások, fejlett technológia, környezetbarát energiaellátás. Fischer Panda Hungary Kft. kizárólagos magyarországi képviseleteként lesz jelen a kiállításon!

Flaar Kft.
Flaar Boats

A vitorlás hajó tervezés és gyártás területén szerzett több mint 15 év tapasztalattal a Flaar mára a leginnovatívabb gyártók közé sorolható Közép-Európában. Mint a vitorlázás megszállottjai, és rendszeres vitorlázók, képesek vagyunk megérteni és megvalósítani ügyfeleink igényeit, létrehozva egy magas minőségű, és kiválóan teljesítő terméket. Az évek során sok megrendelőnek dolgoztunk, gyártva széria és többféle egyedi hajót. Legnépszerűbb modellünk a Flaar 18 játékos vitorlás és a Flaar 5.7 edzői motoros amelyeket a Balaton Boat Show-n közelebbről is megnézhetsz. Amennyiben kérdésed, vagy egyedi igényed van, bátran keress fel minket elérhetőségünk valamelyikén!

flaar.eu

Focus Yacht Kft.
Focus Yacht Kft.

A Focus 750 egy nagy teljesítményű, gyors és családbarát egykezes vitorlás, tágas cockpit-tel. Ideális hajóméret a balatoni vitorlázáshoz, felhúzható tőkesúlyának köszönhetően akár 50cm-es vízben is használható. Kabinjában négyen is kényelmesen alhatnak és mindent extrát biztosít amitől egy hétvégi vitorlázás vagy egy nagyobb túra is tökéletes élménnyé válik.

info@focusyacht.hu

+36 70 526 9903

https://focusyacht.hu

Folfanatic Kft.

FREEWIND Sailing Product
FREEWIND Sailing Product

Galco Hajókötél
Galco Kft.

GALCO HAJÓKÖZÉLZET A GYÁRTÓTÓL

A Galco Kft. ötödik generációs családi vállalkozás. Köteleink magyar termékek, amik a ceglédi Galco kötélgyárban készülnek.

Minden kötelünk UV stabil, színtartó, kizárólag magas minőségű alapanyagokból készül. A szakítószilárdságról kérésre műbizonylatot tudunk kiállítani.

Minden kötél típus, ami egy hajóra kell, megtalálható kínálatunkban: kikötőkötelek, felhúzókötelek, gumikötelek, sott kötelek, polipropilénből és poliészterből készített többcélú kötelek, bandázs zsinórok. Egyedi szín kombinációkat is elkészítünk.

Kötélszerelést vállalunk: fuxolást, kötélszív behelyezést és végtelenítést is, melyekről egyeztetni lehet a kiállítás során.

A kiállításon bemutató autónkkal fogunk részt venni, ahol termékeinket meg is vásárolhatja.

További vásárlási lehetőségként felkeresheti mintaboltjaink egyikét:

2700 Cegléd, Pesti út 210. / Tel: +36 53 310 772 Nyitva: H – P: 7.00 – 15.00

1036 Budapest, Lajos u. 107. / Tel: +36 1 367 2889 Nyitva: H – P: 8.30 – 12.00, 12:30 – 17:00

6721 Szeged, Felső-Tisza-part 21. / Tel: +36 62 598 837 Nyitva: H – P 8.00 – 12:00, 12:30 – 16:30

További információkért látogassa meg weboldalunkat: https://galco.hu/

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal központi e-mail címünkön: info@galco.hu vagy központi telefonszámunkon: +36 53 310 772

Garmin
Garmin

A Garmin – mint a világ vezető polgári navigációs eszköz gyártó cége – a 2000-es évek elején főként szabadtéri, hajós, illetve autós navigációs megoldásairól volt ismert. Ezen profilokat megtartva és napjainkban is fejlesztve a hangsúly jelentős mértékben a sport- és fitnesz-készülékek, illetve okosórák felé tolódott. Ebben a kategóriában egyedülállóan széles termékpalettával rendelkezünk, a legegyszerűbb sportórától a multisport óráig, valamint különleges, exkluzív modellekig. Emellett jelentős fejlődésen mentek keresztül a Garmin kerékpáros komputerek, valamint a hajós-készülékek (navigációk, halradarok) is, egyre szélesebb kört elérve.

Az általunk képviselt márkák közé tartozik a Garmin által szintén megvásárolt – hajós hangrendszereket gyártó – Fusion is.

Bemutatóterem: 1133 Bp., Hegedűs Gyula utca 89/a; www.garmin.hu

Hanse Magyarország & Lagoon Hungary
Hanse Hungária

Bemutatkozás:
A Hanse Hungaria Kft. a német gyártó hivatalos magyarországi képviselete, és mint ilyen, a teljes palettát (315, 348, 388, 418, 455, 505, 548, 575, 588, 675) kínálja a leendő vevőknek. Míg a kisebb darabok a hazai vizekre (elsősorban a Balatonra) jelentenek ideális megoldást, addig a nagyobb példányok inkább a tengerre valók, ahol – balatoni állandó kikötőnk és szervizünk mellett három adriai bázisunknak köszönhetően – abban is tudunk segíteni, ha valaki chartereztetni szeretné a megvásárolt darabot, illetve nem jelent gondot a szervizelés sem. Szolgáltatásaink közé tartozik még a finanszírozás
kérdésének megoldása, legyen szó Magyarországról vagy Horvátországról.

2017-es évi Early Bird ajánlatunkat ide kattintva tekintheti meg!

A kiállításra idén a következő modellekkel készülünk:

  • Hanse 315
  • Hanse 345
  • Hanse 358
  • Hanse 455

Cím: 8360 Keszthely, Vitorlás utca 20.

Email cím: info@hansehungaria.hu

Web: http://hanse.hu/

Telefon: +36/70/9454538

Hendricht Bt.

Hírös Yacht Club Kft.

Hotel Marina Port
Hotel Marina Port

Kösse össze a kellemeset a hasznossal: a Balaton Boat Showt a családi wellnessel! Most végre nyugodtan hódolhat szenvedélyének, és kényelmesen bejárhatja a hajózás újdonságait bemutató legnagyobb kiállítást a Hotel Marina-Port**** melletti kikötőben. Gyermekeit és párját sem kell otthon hagynia, hiszen ők addig családbarát szállodánk vendégszeretetét élvezik a medencében lubickolás, és a kreatív foglalkozások alatt, vagy az emeletes Labirintus-játszóházunkban. Este ínycsiklandó vacsorával várjuk Önöket, majd megkíméljük az autóvezetéstől is, mivel Balatoni-panorámás szobánkban most kedvezményes áron tölthetik el az éjszakát.

http://hotelmarinaport.hu/hu/balatoni-hajokiallitas-wellnesshetvege/

Hun-Yachts

A Hun-Yachts standján az alábbi márkák tekinthetők meg:

Dehler Yachts Hungary, bemutatja a az 2020 Év Hajóját, verseny cruiser kategóriában, a Dehler 30od-t, mely 2024-es olimpia esélyes kettőszemélyes sport hajó.

Balatoni Premier a Northman hajógyár Nexus 870 Revo elektromos motoros hajó, mely egy valódi családi hajó, meglepő terekkel. Bemutatkozik a Maxus 26 vitorlás, mely kiváló menet teljesitményű családi cruiser hajó, óriási belső méretekkel, kiváló minőségben, elérhető áron.

Az Elvström Balaton bemutatja az EPEX  vitorlákat, valódi mértekben a Dehler 30 od hajón, őszi kedvezményekkel.

Westport sátor mindenkit vár, original boat shoes, csak valódi bőrből, hagyományosan kézzel készült mokaszin technológiával.

Hunsailing Kft.

Kirsch és Társa Kft.
buywake.hu

1998 óta foglakozunk vízisport felszerelések kereskedelmével. A kezdetektől fogva a vásárlóink igényeire, minőségi és szakszerű kiszolgálására koncentrálunk. A kedves vásárlóink szakszerű tanácsadással és minőségi termékekkel találkoznak nálunk. A teljesítmény nem csak a vásárláskor de a vízen is visszaköszön, mivel a világ legjobb márkáival várjuk az érdeklődőket. A kereskedelem mellett sporteszköz javítással és az általunk képviselt vízisportok oktatásaival is foglalkozunk.

Kapcsolattartó: Kirsch György

Telefon: +36703803501

Email cím: tscherko@gmail.com

 

Leitz-Hungaria Kft.
Leitz-Hungaria Kft.

Távcső, hőkamera, lámpa, spektív, távmérő, vad-, biztonsági kamerák és outdoor kiegészítő eszközök széles választéka! Nagy múltú márkák (Leica, Minox, DDoptics, Olight, Infiray…) kizárólagos disztribútoraként állunk rendelkezésére partnereink számára webáruházunkban és bemutatótermünkben több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, színvonalas szakmai támogatással! Számos optikai termékünk a hajózás szolgálatában áll!

Litkey Botond

Mittermann Studio Kft.

mymarine
mymarine

Jöjjön és nézze meg élőben a Flexiteek szintetikus teak burkolatainkat a standunknál vagy akár egy kiállított hajó fedélzetén. Választhat színeink közül, megismerheti a teljes burkolat készítés menetét.

A Flexiteek márka piacvezető a fedélzetborítások terén, főbb jellemzői az UV állóság, a nagyon hosszú élettartam, csúszásmentesség és nem utolsó sorban a meglepően szép mintázatuk, mely miatt sokan összetévesztik a fával.

Bővebb információ: www.mymarine.hu

Facebook: facebook.com/mymarinehungary

Instagram: @mymarine_hungary

Telefon: +36 30 588 30 66

Email: info@mymarine.hu

Cím: 2000 Szentendre, Kőzúzó utca 1.

Nautic Boat
Nautic Boat

Akik a Balatonon vitorláznak, jól tudják, hogy a Nautic hajók megkerülhetetlenek, akár az élvezetes túrázásról, akár versenyzésről van szó.

A Nautic Boat által gyártott hajóknál jól arányban ötvöződnek az átgondolt, funkcionális megoldások a megrendelő elképzeléseivel, amelyeket már a tervezésnél a helyi paraméterekhez és igényekhez igazítunk. Mind a verseny, mind a túra-versenyhajóknál több mint tizenöt éve a vákuuminfúziós technológiát alkalmazzuk, amely biztosítja, hogy az epoxi-karbon ,vagy üvegszál-poliészter  PVC kompozit szerkezetek a lehető legjobb minőségben készüljenek el legalacsonyabb súly mellett. A mára a Balaton egyik legkomolyabb hajóosztályává fejlődött NAU 370 RUN és az egyre népszerűbb tízméteres modellünk, a sokak által jól ismert és kedvelt NAU 330-as utódja,a TEN is bizonyította, hogy  a koncepciónk remekül működik a Balatonon: túrázz tempósan, versenyezz az élmezőnyben és mindeközben nem kell lemondani szinte semmilyen kényelmi extráról.

Várjuk tesztvitorlázásra a 370 RUN, vagy a TEN modelljeinkkel!

 

Web: www.nauticboat.hu

Tel: +36 30-9415 407, +36 30-9149 532

E-mail: info@nauticboat.hu, nauticboat@t-online.hu

Next Boat Kft.

ORINA – YachtForYou
ORINA - YachtForYou

Egész életünkben kerestük a tökéletességet.

A család szeretetében, a baráti összetartozásban, a munkában.

A hajózás szeretete és a vízi sportok gyakorlása kicsiktől- nagyokig a családjaink és barátaink közös összekötő elemei.

Hiszünk a kitűnő minőségű termékekben, mint az INVICTUS YACHT, mely segítségével a figyelmünk egymás iránt, a fedélzeten és a kikötőben közösen töltött időt megszépíti, gazdagítja.

Azért dolgozunk, hogy átadjuk a valódi luxust és pihentető érzést az INVICTUS YACHT segítségével. Az élmény összeköt.

Orina Kft

 
Telefonos elérhetőség: +36 30 515 28 75 Mezriczky Róbert ügyvezető
 
Mezriczky Róbert
ügyvezető

Pannon Yacht
Pannon Yacht Kft.

Cégünk, a Pannon Yacht Kft. 15 éve foglalkozik új vitorlás hajók és motoros yachtok értékesítésével és karbantartásával. Idén tovább bővült termékpalettánk, mi képviseljük Magyarországon a világ kilenc meghatározó, prémium kategóriájú yachtokat gyártó vállalatát, a Beneteau-t, a Solaris-t, a Monte Carlo Yachts-ot, a CNB-t, a Bali-t, a Catana-t, a Wellcraft, a Four Winns és az AB Inflatables-t.

Modelljeink között biztosan mindenki megtalálja azt a hajót, amely minden igényét kielégíti és a legnagyobb élményt nyújtja. A 9 lábas kis motorcsónaktól kezdve, a Beneteau és a Solaris prémium minőségű vitorlásain át a luxus motoros yachtokig közel 170 modell közül választhatnak partnereink. Az általunk forgalmazott márkák a folyamatos fejlesztések révén a legmagasabb minőséget, technológiát és kényelmet biztosítják.

Az idei kiállításon a következő hajókat állítjuk ki:

Oceanis 30.1, 34.1, 40.1, 46,1 vitorlások

First 18, 24 vitorlások

Flyer 7 és Antares 8 motorosok

A Pannon Yacht természetesen a finanszírozásban és a karbantartásban is partner! Értékesítési vezetőnk örömmel kalauzolja el Önt álmai hajójához!

E-mail: info@pannonyacht.hu

Tel: 06 30 304 1606

Honlap: www.pannonyacht.hu

Pleni-Invest Kft.

Portless Catamaran
DDD Manufaktúra Kft

Portless. Felfújható, elektromos, napelemes katamaránok.

www.portless.hu

+36203209302

iroda@portless.hu

 

 

Power & Sail
Power & Sail

A Power&Sail -t a hajózás és a természet iránti szeretet ihlette. Hisszük, hogy minden vízen töltött perc pihentet és relaxál, minden barátokkal és családdal töltött perc pedig feltölt és energizál. Fontos számunkra környezetünk védelme is, ezért elsősorban elektromos hajókat forgalmazunk. Portfóliónkban megtalálja az ultramodern Rand motorcsónakok és jachtok teljes választékát, a Balt Yacht lakó- és siklóhajóit, a Luka 30 sportos vitorlást, valamint a rohamtempóban innováló Aventura katamaránok vitorlás és motoros verzióit is.

Hajókínálatunkat partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük, bevezettünk egy RIB (merev testű felfújható) hajómárkát, a piacvezető Highfield-et és a Balaton Boat Show-n bemutatjuk a legújabb Balt 37 Grand lakóhajót. Tekintse meg portfóliónkat, együtt biztosan megtaláljuk az Ön számára legtökéletesebb modellt, legyen az elektromos hajó, vitorlás katamarán vagy merev testű, felfújhajtó gumicsónak.

Prémium Lakóautó
Prémium Lakóautó

Prémium Lakóautó

 

Fő tevékenységi körök:

 

Lakóautó értékesítés, bérbeadás

Kempingcikk árusítás

Szaktanácsadás

Prosis

Quantum Sails Hungary
Quantum Sails Hungary

ROYAL CRAFT
Royal Spa Hungary

A Royal Spa Hungary Kft. a ROYAL CRAFT Electric Power Boat gyártója már a hajó tervezésénél egy olyan szegmenst célzott meg, mely ezidáig nem volt lefedve a Magyar hajó gyártók körében!

Az évekig tartó fejlesztés, a műanyag ipar élén és a hajózásban eltöltött közel 40 év során szerzett tudás tette lehetővé, hogy a ROYAL CRAFT az elektromos hajók körében egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezzen!

A hajótest vákuum injektálással, a belső kialakítása pedig az elektromos meghajtás figyelembevételével készül, így semmiképp nem lehet összehasonlítani olyan hajótestekkel, melyek eredetileg robbanómotoros meghajtással készültek.

A ROYAL CRAFT olyan technikai megoldásokat tartalmaz, melyeknek köszönhetően:

-Végsebessége: 65 Km/h

-Hatótávolsága: 80 Km

-Súlya: 550 Kg

-Összteljesítménye: 40 kWh

Energia ellátásáról 8 db BMW I3 120 Ah-s akkumulátor modul gondoskodik!

A 8 fokos dőlésű egyenes, direkt kihajtásnak köszönhetően a motor veszteség nélkül tudja átadni a teljesítményt az új generációs BUY WAKE propellernek!

®Szabadalommal védett Magyar termék!

Szeptember 2-4. között várjuk szeretettel a Royal Spa Hungary Kft. standján, ahol megtekintheti és a vízen ki is próbálhatja a ROYAL CRAFT nyújtotta egyedülálló élményt!

www.royalspahungary.com

Schafer Yacht
Schafer Yacht

Domire Kft.

Sika Hungária
Sika Hungária Kft.

A Sika világelső a hajógyártásban alkalmazott ragasztó- és tömítőanyagok, illetve akusztikus padlóburkolati rendszerek, valamint jachtok és vitorlás hajók építésénél alkalmazott ragasztó- és tömítőanyagok, illetve csillapító megoldások fejlesztésében és előállításában.

Elérhetőség:

2051 Biatorbágy, Rozália Park 5.

(+36) 1 371 2020

info@hu.sika.com

www.sika.hu

Stickl Yachts Kft.
Stickl Yachts Kft.

STICKL YACHTS

Stickl elektromos jachtok kiemelkedő túrahatótávval és menetteljesítménnyel!

5 MODELL – EGY KÖZÖS CÉL ☆ ÉLMÉNYHAJÓK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

A Stickl elektromos hajóflotta minden típusa egyfajta „day cruiser”, vagyis olyan túrahajók, amelyek a lehető legtöbb kényelemmel vannak felvértezve, és tökéletes útitársak 1-2 napos túrahajózásra. Modelljeink nemcsak komfortjukban, de stílusukban is különböznek: van, amelyiknél kicsit a sportosságra, van, ahol a kényelemre helyeztünk nagyobb hangsúlyt.

A Stickl-hajók kényelmes csordogáláshoz kimagasló túrahatótávot (akár 280 km=7 km/h), a tempó szerelmeseinek zseniális élményt nyújtó csúcssebességet (akár 28 km/h=1,8 óra) biztosítanak, amelyhez számos motor/akkumulátor variációt kínálunk, hogy igényeidnek megfelelően állíthasd össze a tavakra, csendesebb folyású vizekre tervezett, vadiúj elektromos hajódat.

RENDELHETŐ STICKL-FLOTTA

☆ E-motion 610

☆ E-volution 660 T

☆ E-volution 660 S

☆ E-spirit 730

☆ E-xcellence 820

ELEKTROMOS HAJÓZÁSHOZ FEJLESZTVE

Minden Stickl-modell esetében igaz, hogy a lapos fenékforma és a vízvonal alatti akkumulátor-tömegközéppont már a fedélzetre lépéskor biztonságot ad. A hajó nem billeg, könnyen irányítható, így a zsúfolt balatoni kikötőkben is gondtalanul dokkolhatsz vele. Igazi kezesbárány, éppen ezért gyakorlat nélküli kezdő hajósok számára is tökéletes választás.

TAPASZTALD MEG A KÖNNYEDSÉGET!

Csak told előre a gázkart, és érezd, ahogy a hajó azonnal megsiklik! Az elektromos hajtásnak köszönhetően percek alatt átérsz a túlpartra, és akár vízisít vagy “fánkot” is húzhatsz a gyerekek örömére!

AZ ELEKTROMOS JACHTOK ÚJ GENERÁCIÓJA

A bevált elektro-hajós félsikló test továbbfejlesztésével a kimagasló menetteljesítményt tágas kokpittel ötvöztük, és extravagáns formába öntöttük. A kifinomult eleganciát a gazdag szériafelszerelések listájával tettük teljessé.

ÖTLETES KIEGÉSZÍTŐK

Számtalan elegáns és praktikus kiegészítővel az egyéni igényeknek megfelelően alakíthatók a Stickl elektromos hajók, így a tágas kokpit és kényelmes úszóplatform még több lehetőséget kínál az önfeledt kikapcsolódásra. Az exkluzív élményt emeli a bontott italt hidegen tartó italhűtő, a lépcsőbe szerelt kézmosó, az exkluzív fényforrások, a beépített hűtő és a számos praktikus tárolóhely.

— MI AZ A PLUSZ, AMIT EGY STICKL-HAJÓ NYÚJT?

1. A félsikló testforma alacsony ellenállású, így akár 6-8 óra TEMPÓS túrázást biztosít utántöltés nélkül.

2. Az ultrakönnyű anyagok használatával 30-50%-kal KÖNNYEBB a hajótest.

3. Típustól függően akár 20-30 km/h végsebesség is elérhető.

4. A csúcstechnológiás lítium akkumulátorok akár 1 ÓRÁS SIKLÁST garantálnak.

5. A hajó stabil, NEM BILLEG a lapos fenékkialakításnak és az akkumulátorok speciális elhelyezésének köszönhetően.

6. Típushoz programozott töltők és gondozásmentes akkumulátorok biztosítják a telepek hosszú élettartamát.

7. A hajókat MAGYARORSZÁGON tervezzük és gyártjuk, így rövid a várakozási idő, és a karbantartási feladatokat is gördülékenyen látjuk el.

8. Minden típust ideális környezetben, a Velencei-tavon tesztelhetsz.

9. 12 év hajógyártói + 10 év export tapasztalatunknak köszönhetően már 250 elégedett ügyfelünk használja a Stickl hajókat.

10. A Stickl-hajók minden részletében az eleganciát és a prémium minőséget nyújtják büszke tulajdonosaik számára.

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba, szívesen válaszolunk!

E-mail: info@stickl.hu

Telefonszám: +36 70 338 1834

Weboldal: https://www.sticklboats.com/kapcsolat

Style Jacht Kft.

Twinport Marine Kft.

Varga és Társa – Volvo Penta
Varga és Társa - Volvo Penta

Vega Yachtsport
Vega Yachtsport
  • Honlap: www.vegayacht.hu
  • Cím: Balatonfüred Tihanyi út 1.
  • E-mail: vegayacht@vegayacht.hu
  • Telefon: +36209350198 / +36205730202

Fő tevékenységi körök:

Balaton Charter fiatal, biztonságos hajópark

Elméleti és gyakorlati vitorlásoktatás, haladó tréningek

Vitorlás vizsgáztatás

Hajóépítés és javítás,

Vitorlás értékesítés, hajóimport és alkatrész-kereskedelem

Sportprogram szervezés, reklám tevékenység.

Foglalkozunk hajóállapot-felméréssel, szakértői véleményezéssel, szaktanácsadással.

Közvetítünk és közreműködünk vitorlás hajó adás-vételeknél.

 

Kiállítási ajánlat:

2018-as évjáratú, bemutató hajók; Balaton 295 és Balaton 25 típusok megvásárolhatók kiállítási kedvezménnyel.

Vitorlázás Magazin

Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata

WaterFront Balaton Kft.
WaterFront Balaton Kft.

A Phantom életre keltését egy életérzés vezérelte. Balatonon siklani egy sebességre született kompromisszum mentes prémium minőségű hajóval.

 

Wiking Yacht Club
Hajószervíz Kft.

A Wiking Yacht Club standján az Axopar márka két kiemelt típusát ismerhetik meg:

Az Axopar 22 Spyder 2022-ben megnyerte kategóriájában az Európa legjobb hajója címet. Ez a vagány megjelenésű hajó első osztályú kezelhetőséget és biztonságot kínál. Intelligensen, könnyen igazodik a szélsőséges időjárás körülményeihez. Az Axopar 22 Spyder egy stabil, biztonságos hajó, amely méretének köszönhetően jól manőverezhető a szűk helyeken is.

A maximális kényelem érdekében a felszereltségébe beletartozik egy U-alakú ülés elrendezés, egy hátsó kiegészítő napozópárna, illetve ülés a hajó orrában, ráadásként a hajó kokpit asztallal is fel van szerelve biztosítva ezzel a mesés vacsorahelyszínt.

Akár a vizisí szerelmesinek is tökéletes választás, hiszen vízisíhúzó kerettel is el van látva.

Az Axopar legsikeresebb modellje a 28 Cabin. Az Axopar 28 Cabin egy modern, intelligens vonalakkal rendelkező multifunkcionális hajó, amely minden időjárási körülményhez alkalmas. Tágas, világos és kényelmes kabinnal rendelkezik, széles tolóajtókkal és nagyméretű vászon tolótetővel.

A hátsó kanapé franciaággyá alakítható. Ez a rendkívül alkalmazkodóképes modell bőséges helyet kínál a hátsó fedélzeten a halászathoz és egyéb tevékenységekhez, az elülső fedélzeten pedig egy nagy szociális területet, amely gyorsan és egyszerűen napozóággyá vagy ülő- és asztallá alakítható. Az orrkiülő rész és a kabin között egy elektromos wc is helyet kapott.

Látogass el hozzánk, fedezd fel az Axopar hajóinkat és ismerd meg a további, általunk forgalmazott márkákat:

– Nautique

– Crownline

– Quicksilver

– Cobalt boats

– Bavaria yachts

– XO Boats

– Solliner

– X Shore

Ha kérdésed lenne keress minket:

ertekesites@wiking.hu

+36 20 466 7940

+36 20 956 6059

+36 20 942 8528

https://wiking.hu