Kiállítói lista

A kiállítás exkluzív autós partnere:

Amper Yacht

Ismerje meg a finn Oceanvolt világszínvonalú elektromos hajómeghajtási rendszereit és a Q-Yachts exkluzív elektromos motoros hajóját!

Hajómotorjaink több száz vitorlás és motoros hajóban szelik a habokat világszerte. Az előző Vendee Globe-on megkerülték a földet, és most megérkeztek a hazai hajós társadalomhoz.

Antila Yachts Magyarország Kft.

A lengyel prémium vitorláshajó gyártó ANTILA YACHTS kínálatából idén a magyarországi premiert ünneplő sportos Antila 24.4-es daysailer-t, valamint legnépszerűbb balatoni modellünket az Antila 33-as túravitorlást hoztuk el Önöknek. További információkért forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Modellek:

Antila 24.4

Antila 26CC

Antila 30

Antila 33

 

Elérhetőség:

Antila Yachts Magyarország

Mail: info@antila-yachts.hu

Tel: +36 30 9567 212

Web: www.antila-yachts.hu

Aqwia Kft.

Az elektromos hajózás hazai zászlóvivője a Wia idén is bemutatja modelljeit a Kenesei Boat Show-n.

 

Szerintünk az elektromos hajózás már nem csupán hobbi hanem egy életérzés.

 Cégünk alapításakor még csak bíztunk abban, hogy ezzel az irányelvvel nem csak mi tudunk azonosulni, hanem a teljes hajós társadalom is. Most, 10 év távlatából túlzás nélkül állíthatjuk: az elektromos hajózás iránti szenvedélyünkben immár egy egész szubkultúra osztozik, amelynek tagjai Magyarország mellett a világ számos pontján választják azt hajózási élményt, amit a WIA modellek nyújtanak számukra. Világszinten piacvezető büszkeségeink ugyanis olyan élvezeti cikkek, amelyek magukon viselik egy luxushajó összes tulajdonságát, mindent alárendelnek a kényelemnek, csendesek, könnyen kezelhetők, de ami talán ennél is fontosabb: 100%-ig környezetbarát módon nyújtják azt az életérzést, amelynek menthetetlen függői vagyunk. Ezek a tulajdonságaik lehetővé teszik, hogy tulajdonosaik tökéletes harmóniában élvezhessék a vízen lét örömeit, tisztán és természetesen, ahogy mindannyian szeretjük.
 
Mindenkit aki érdeklődik a balatoni hajózás jövője iránt vagy aki a jövőben hajó vásárlását tervezi a magyar tengerre szeretettel várunk standunkál ahol a legszélesebb hazai hajókínálatból válogathat igényei szerint.
Bavaria Magyarország

Cégünk látja el a kiváló minőségű és rendkívül jó árfekvésű Bavaria vitorlás és motoros hajókat gyártó Bavaria Yachtbau GmbH magyarországi vezérképviseletét. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a hajók, hajóalkatrészek kiválasztásától a finanszírozáson át az üzemeltetésig, valamint a mindenre kiterjedő karbantartásig.

Szakképzett csapattal és jól felszerelt műhellyel rendelkezünk, magunk szállítjuk és szereljük hajóinkat és végezzük a garanciális és garancián túli szervizelést is.

Elérhetőség

Weboldal: www.bavaria.hu

Cím: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 57.

Telefon: +36 30 677 5087

Bell Home Spa Kft.
Caravan Travel
Caravans Motorhomes Kft.
Challenger Hungary

A Challenger Hungary a Mistral és Challenger Sails hivatalos és kizárólagos partnere Magyarországon, így mindkét márka teljes palettáját kínálja a magyar piacon. A MISTRAL Quickslide szörfdeszkák, komplett szettben elérhető MISTRAL Zonda vitorlák, a MISTRAL teljes felfújható és merev verseny SUP paletta, valamint egyedi MISTRAL ruházati termékek kaptak helyet. Mindezek mellett a CHALLENGER Sails PWA győztes vitorláitól a wave bajnok Challenger 3G vitorláig, kiváló minőségű CHALLENGER carbon árbócokon át a boomokig megtekinthetőek és elérhetőek a szörfös termékek.

Cím: 1186. Budapest, Tövishát utca 11.

Email: info@challengerhungary.hu

Telefon: +36 20 444 9059

Weboldal: www.challengerhungary.hu

Channel Kft.
Dehler

Weboldal: www.hun-yachts.hu

Kiállítási ajánlat:

DEHLER 38, 2014. év hajója,  Champoin Choce kedvezményekkel,

Westport original boat shoes, nagy őszi kedvezményekkel.

Doyle Sails in Hungary Kft.
Dufour Yachts Magyarország

Cím: 1161 Budapest, János u. 163.

E-mail: roland.varnai@dfryachting.hu

Telefon: +36 30 374 0344

Weboldal: www.dufour-magyarorszag.hu

Bemutatkozás: A francia, kiemelkedő minőségű Dufour Yachts új és használt vitorláshajóinak forgalmazása és szervízelése. Hajóextrák (orrsugár kormány, hajóklíma, stb.) utólagos telepítése, garanciával és referenciákkal.

Duna Belsőépítészet Kft.
Ekraft Europe Kft.

Kapcsoló tartalom ide kerül, kattints a szerkesztés gombra ennek a szövegnek a megváltoztatásához.

FarEast Boats Hungary LTD.

FarEast Boats Hungary LTD.

Székhely: 1106 Budapest, Jászberényi út 45.

E-mail: sales@fareast.hu

Tel: +36 30 962 2867

www.fareast.hu

 

A FarEast Boats Hungary Ltd. a FarEast Boats kizárólagos forgalmazója Magyarországon.

Célunk, hogy a vitorlázás a legtöbb ember számára elérhetővé váljon, ezért hoztuk el Magyarországra a FAREAST kiváló minőségű és kedvező áru vitorlásait, köztük azokat, amelyek képesek gyorsabban haladni a szélsebességnél, illetve a mozgásukban korlátozott emberek számára készült modellt is. Tőlünk megvásárolhatja azokat az OPTIMIST modelleket melyekkel a világ élvonalába tartózó sportolók érnek el kiemelkedő eredményeket. A Far East Boats Ltd. 2002-ben alakult több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a hajózásban. Eddig több mint 16.000 hajót épített. A cég hajók széles választékát kínálja: DINGY – OPTIMIST, 11-ES, 420-AS – kis versenyhajóktól kezdve egészen szuper tőkesúlyos hajókig: 14S, 14R, 19R, 23R, 28R, 31R, 37R.

A kiállításon megtekinthető lesz vízen a FAREAST 28R, illetve a szárazföldön, tréleren valamelyik kisebb modell.

FreeBoat
FREEWIND Sailing Product
Hanse Hungaria Kft.

Bemutatkozás:
A Hanse Hungaria Kft. a német gyártó hivatalos magyarországi képviselete, és mint ilyen, a teljes palettát (315, 348, 388, 418, 455, 505, 548, 575, 588, 675) kínálja a leendő vevőknek. Míg a kisebb darabok a hazai vizekre (elsősorban a Balatonra) jelentenek ideális megoldást, addig a nagyobb példányok inkább a tengerre valók, ahol – balatoni állandó kikötőnk és szervizünk mellett három adriai bázisunknak köszönhetően – abban is tudunk segíteni, ha valaki chartereztetni szeretné a megvásárolt darabot, illetve nem jelent gondot a szervizelés sem. Szolgáltatásaink közé tartozik még a finanszírozás
kérdésének megoldása, legyen szó Magyarországról vagy Horvátországról.

2017-es évi Early Bird ajánlatunkat ide kattintva tekintheti meg!

A kiállításra idén a következő modellekkel készülünk:

  • Hanse 315
  • Hanse 345
  • Hanse 358
  • Hanse 455

Cím: 8360 Keszthely, Vitorlás utca 20.

Email cím: info@hansehungaria.hu

Web: http://hanse.hu/

Telefon: +36/70/9454538

High Line Yachting Group
Hírös Yacht

Weboldal: http://www.hirosyacht.hu/

Horváth Sails Hungary Kft.
Hotel Marina Port

Kösse össze a kellemeset a hasznossal: a Balaton Boat Showt a családi wellnessel! Most végre nyugodtan hódolhat szenvedélyének, és kényelmesen bejárhatja a hajózás újdonságait bemutató legnagyobb kiállítást a Hotel Marina-Port**** melletti kikötőben. Gyermekeit és párját sem kell otthon hagynia, hiszen ők addig családbarát szállodánk vendégszeretetét élvezik a medencében lubickolás, és a kreatív foglalkozások alatt, vagy az emeletes Labirintus-játszóházunkban. Este ínycsiklandó vacsorával várjuk Önöket, majd megkíméljük az autóvezetéstől is, mivel Balatoni-panorámás szobánkban most kedvezményes áron tölthetik el az éjszakát.

http://hotelmarinaport.hu/hu/balatoni-hajokiallitas-wellnesshetvege/

HVE Hajóipari Vállalkozók Egylete
Jeanneau Magyarország
A kiállításon a Sun Odyssey 349 és 490 vitorláshajók, a Jeanneau 51 yacht valamint a Leader 33,  Merry Fisher 795 elektromos változatban és a Cap Camarat 6.5 motoros hajók tekinthetők meg.
Természetesen a Jeanneau teljes kínálatáról részletes információkkal tudunk szolgálni, beleértve a Prestige motoros és Jeanneau vitorlás yachtokat,
a Sun Odyssey vitorláhajók további modelljeit, a Cap Camarat, Merry Fisher, Leader, NC és Velasco motoros családot.
Szakszervizünk a hajók garanciális és azon túli javítását végzi, egyben a Raymarine műszerek, Suzuki és Yanmar hajómotorok hivatalos szervize és forgalmazója is.

Cím: 1161 Budapest, Szent Korona u. 84.

E-mail: info@jeanneau.hu

Telefon: + 36 1 270 0017

Weboldal: www.jeanneau.hu

Telefon: + 36 1 270 0017

Weboldal: www.jeanneau.hu

Kontakt-Elektro Kft

Hidrogénüzemű tüzelőanyag-cellás hajók

H2 EVOLUTION néven kerül bemutatásra a KONTAKT-Elektro Kft sok éves fejlesztési munkájának eredményeként a hajóhajtásaink 3. változata. Az első 300 W teljesítményű csónakhajtásunkat egy 3000 W hajtás követte, majd a Stickl Kft 8 személyes, 15 kW teljesítményű yachtjának tüzelőanyag-cellás átalakításával alkottuk meg a jelenlegi alaptípusnak szánt kishajónkat. Az akkumulátoros energiaellátás versenytársának szánt tüzelőanyag-cellás hajtások jelentős előnyökkel rendelkeznek. A fontosabbak: hatótávnövekedés (a tárolható gázmennyiség függvényében akár háromszoros is lehet), gyors gázfeltöltés, a cella hatásfoka 52 % felett, magasabb élettartam, csekélyebb súly, a gáz ára a benzin és gázolaj árával versenyképes, példátlan a technológia üzemeltetésének a környezetvédelemre/klímavédelemre gyakorolt hatása: az egyetlen melléktermék a desztillált víz gőze!

Kulcskérdés a tankolás megoldhatósága. Társaságunk a Nemzeti Hidrogéntechnológiai Platform keretein belül erőteljesen szorgalmazza a hazai hálózat kiépítését, és a technológia elterjesztését.

Gázellátási törekvéseinkben támogatónk a LINDE Gáz Magyarország Kft.

A kormányzat terveiben ez évben már 2 db tankolóállomás létesítése is szerepel. Addig is igyekszünk az egyszerűbb mobil tankolóállomásokkal megoldást találni.

Biztonságtechnika: Semmivel sem veszélyesebb, mint a benzinüzem, természetesen megismerendők az eltérő tulajdonságok.

Társaságunk alapvetően villamos automatizálással ipari elektronikával és speciális gépgyártással foglalkozó cégcsoportként a további fejlesztések érdekében várja a közönség észrevételeit, javaslatait, kritikáit.

Elérhetőség:

Hirth Ferenc ügyvezető ig. f.hirth@kontakt-elektro.hu

Hirth Olivér ügyvezető ig. o.hirth@kontakt-elektro.hu

Csordás Antal fejlesztésvezető mérnök a.csordas@kontakt-elektro.hu

Csicsman Zsolt értékesítési vezető zs.csicsman@kontakt-elektro.hu

Linde Gáz Magyarország Zrt.
Magnus Aircraft
Magyar Suzuki Zrt.

A HAJÓZÁSBAN IS AZ ÉLEN

 

A Suzuki-hajómotorok gyártása nagy utat tett meg az elmúlt több mint fél évszázad alatt. Az első Suzuki hajómotor 1965-ben készült, így a marine üzletág 2015-ben ünnepelte fennállásának az 50. évfordulóját. A márka az innovatív megoldásaival az élen jár, a ma gyártott négyütemű Suzuki hajómotorok páratlanok a piacon. A vállalat mérnökei maguk is lelkes hajósok, akik szakértelmükkel mindig arra törekednek, hogy az üzemanyag-hatékony, fejlett technológián alapuló hajómotorokat a tökélyre fejlesszék. Munkájuk eredménye, hogy a Suzuki hajómotorok tulajdonosai minél több időt tölthetnek kellemesen és biztonságban a vizeken.

A fejlesztéseknek és a piacon egyedülálló innovatív megoldásoknak köszönhetően a Suzuki hajómotorok stabil helyet biztosítanak a márkának az ipar élvonalában. A modellek kiválóan ötvözik a környezettudatosságot, a hatékonyságot, a megbízhatóságot és a teljesítményt.

A könnyű, hordozható DF2.5-től a világ legerősebb high-tech V6-osa a DF350A-ig a Suzuki minden igényhez és stílushoz kiválóan igazodó hajómotort kínál.

A Suzuki Marine üzletág 2014-ben értékesítette a hárommilliomodik hajómotorját. Az eredményes kiskereskedelmi eladások mellett a márka a világ minden táján sikerrel szerepel a külmotor tendereken és a flotta beszerzéseken egyaránt. Mindemellet az is jól jelzi a Suzuki pozícióját a világ hajómotor gyártói között, hogy a vállalat egyedülálló módon immár a nyolcadik marine innovációs díját vehette át a nemzetközi szakma elismeréséül és ezzel egyértelműen a világ külmotor iparának a csúcsán foglal helyet a Suzuki Marine.

A Suzuki Marine Magyarországon ugyanezt a professzionális szemléletet képviseli a hazai Suzuki Marine Márkakereskedőin keresztül, akik készséggel állnak a tavi, és a folyami hajózást kedvelő ügyfelek rendelkezésére.

 

Cím: 2040 Budaörs, Keleti u. 2.

E-mail: zspeczeli@suzuki.hu

Weboldal: www.suzuki.hu

Magyar Vitorlás Szövetség

Cím: H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail: hunsail@hunsail.hu

Telefon: +36 1 460 6925

Weboldal: hunsail.hu

Bemutatkozás: A Kiálljtás Szakmai Partnere a Magyar Vitorlás Szövetség

Moto-Plast
Mymarine
Prémium NuTeak szintetikus teak dekk burkolatok gyártása, teak burkolatok cseréje, NautikFlör vízálló, csúszásgátló hajóbelső
parketták forgalmazása, UV álló vízlepergető hajókárpitok cseréje, készítése.
Nautic Boat Kft.
Navigator D. Y. Kft.
ORINA - YachtForYou

Egész életünkben kerestük a tökéletességet.

A család szeretetében, a baráti összetartozásban, a munkában.

A hajózás szeretete és a vízi sportok gyakorlása kicsiktől- nagyokig a családjaink és barátaink közös összekötő elemei.

Hiszünk a kitűnő minőségű termékekben, mint az INVICTUS YACHT, mely segítségével a figyelmünk egymás iránt, a fedélzeten és a kikötőben közösen töltött időt megszépíti, gazdagítja.

Azért dolgozunk, hogy átadjuk a valódi luxust és pihentető érzést az INVICTUS YACHT segítségével. Az élmény összeköt.

Orina Kft

Telefonos elérhetőség: +36 30 515 28 75 Mezriczky Róbert ügyvezető
Mezriczky Róbert
ügyvezető
Oskola Dániel e.v.
Pannon Yacht Kft.

Cégünk, a Pannon Yacht 15 éve foglalkozik új vitorlás hajók és motoros yachtok értékesítésével, bérbeadásával és karbantartásával. Büszkék vagyunk rá, hogy mi képviseljük Magyarországon a világ öt meghatározó, prémium kategóriájú yachtokat gyártó vállalatát, a Beneteau-t, a Bali-t, a CNB-t, a Monte Carlo Yachts-ot és a Catana-t.

Modelljeink között biztosan mindenki megtalálja azt a hajót, amely minden igényét kielégíti és a legnagyobb élményt nyújtja. A 14 lábas kis tanulóhajóktól kezdve, a custom-made vitorlásokon át, a luxus motoros yachtokig közel 60 modell közül választhatnak partnereink. Az általunk forgalmazott márkák a folyamatos fejlesztések révén a legmagasabb minőséget, technológiát és kényelmet biztosítják.

A kiállításon a következő Beneteau vitorlásmodelleket mutatjuk be:

Oceanis 30.1, 35.1, 38.1 és 46.1

Honlap: www.pannonyacht.hu

E-mail: info@pannonyacht.hu

Tel.: 06 30 304 1606

Pi-Marine Kft.
RBR Roll Kft.

Az enjoyroll olyan elektromos rollerek forgalmazását tűzte ki céljául, melyek nem csak külső megjelenésükkel vívják ki a figyelmet, de megbízhatóak és tökéletes választásnak bizonyulnak a városi közlekedésben. A spanyol Joyor elektromos rollerek hivatalos forgalmazói vagyunk, a német Go!mate elektromos roller márkának pedig kizárólagos magyarországi viszonteladói vagyunk. Hosszú távú célunk, hogy Magyarországon is elérhetőek legyenek olyan európai színvonalú elektromos rollerek mint az általunk forgalmazott spanyol Joyor e-rollerek és a hagyományos rollerezés élményét is magában rejtő Go!mate német e-rollerek.

Cégünk nem csak forgalmazással foglalkozik, de a nálunk vásárolt elektromos rollerek szervizelését is vállaljuk, sőt, alkatrészeket is lehet nálunk vásárolni az általunk forgalmazott e-rollerekhez.

Amennyiben szeretnél magadnak vagy családtagodnak megbízható és vagány elektromos rollert, akkor nézz szét weboldalkon: www.enjoyroll.hu

Porthole - 100% hajózás

Online hajós magazin túrázóknak és versenyzőknek egyaránt. Hajózás a Balatonon és egyéb tavainkon, folyókon és tengereken, túra- és versenyvitorlázás, műhelytitkok és versenybeszámolók, praktikus hajózási tanácsok, nemzetközi kitekintések. A hajózás mellett természetesen nem maradhatnak ki az egyéb vízisportok sem!
Célunk a széleskörű, naprakész informálás, emellett a szórakoztatás!

Közösségünk, a Túrahajózás, túravitorlázás csoport is kedvenc szabadidős tevékenységünket állítja a középpontba: útvonalak, kikötők, tippek, trükkök és tapasztalatok a vitorlás, elektromos és motoros hajózás világából. A csoportot első sorban a kedvtelési célból hajózók számára hoztuk létre, azzal a céllal hogy lehetőséget adjunk hasznos és érdekes információk megosztására: tapasztalatok, élmények, vélemények és fotók – mindennek helye van az oldalon!

https://porthole.hu

Power & Sail

A Power and Sail kft.-t a hajózás iránti szerelem keltette életre. Célunk, hogy az általunk forgalmazott hajókkal szélesebb rétegekkel ismertessük meg a hajózás szépségét.

Hajóinkat Közép-Európa egyik legnagyobb hajógyára gyártja díjnyertes minőségben és a legjobb komponenseket felhasználva. A Suncamper és a Balt yachtok az egész család által használható, akár kora tavasztól késő őszig élvezhető, nemzetközi cég által tanúsított biztonságú és megbízható lakóhajók – a megfelelő hajótesttel – akár tengerre, akár folyóra, akár a Balatonra.

Weboldal:  www.powerandsail.hu

RobotFarm Bt.
Schafer Yacht Kft.
Sika Hungária Kft.

Sika Marine termékek speciális termékcsoportot alkotnak a ragasztástechnikán belül. Konstrukciós előnyei, a felhasználás egyszerűsége és biztonsága miatt, az egykomponensű poliuretán tömítőanyagok és ragasztóanyagok világszerte elterjedtek a hajóépítésben. A Sika első volt ezen termékek hajóiparban történő alkalmazásában. A Sika Marine hajóépítési termékcsalád első osztályú megoldásokat kínál általános ragasztó és tömítő alkalmazásokra, üvegragasztásra, kábelcsatornák tűzállóvá tételére, fedélzetragasztásra és tömítésre, valamint a hajótest által vezetett zajok csillapítására, illetve akusztikus padlórendszerekhez.

Sika Hungária Kft.
1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 6.

Elérhetőség:
(+36) 1 371 2020
info@hu.sika.com
www.sika.com

Stickl Yachts Kft.

Cím: 2484 Agárd, Chernel István utca 56/C

E-mail: info@stickl.eu

Telefon: +36 70 338 1833

Weboldal: www.stickl.eu

Bemutatkozás: A Stickl Yachts Kft az elektromos hajózásra optimalizált hajók fejlesztését és gyártását tűzte ki célul. Hajóink biztonságosak és kis sebességnél is rendkívül jól irányíthatóak, ugyanakkor elektromos hajótól szokatlanul magas utazó és csúcssebességre képesek, így élmény velük a hajózás! Ezt az élményt Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat a kiállításra ahol az E-motion 600-as és az E-volution 660-as lesz megtekinthető.

Style Jacht Kft.

A Style Jacht Kft., Scholtz Imre cége lassan 50 éve szolgálja a vitorlázás szerelmeseit. A vállalkozás telephelye a Balatontól 10 percre Hajmáskéren van, ahol az 1200 m2-es műhely és az 5000 m2-es őrzött szabad terület, lehetővé teszi a szolgáltatások magas szintű biztosítását. A cég szolgáltatásai az egyedi és sorozat hajóépítésen túl hajójavítást, ozmóziskezelést, kárpitos- és ponyvamunkákat, hajókereskedelmet, „rig tuningot”, motor- és műszerbeépítést is magában foglalják. Komplex szolgáltatásunk: téli tárolás szervizzel.A Style Jacht 22 lábtól 34 lábig gyárt vitorlás hajókat, ezek közül a kenesei kiállításon a Scholtz 8.8 Weekender és a Scholtz 34+2-es lesz bemutatva. .A saját gyártáson kívül a Style Jacht Kft. 20 éve képviseli a méltán nagyhírű Elan hajókat. Az Elan Performance modelljei mellett az Impression sorozatban úgy a sportos, mint a kényelmes hajózást kedvelők is örömüket lelhetik. A 21 – 49 lábig készülő Elan hajók közül az E3-as típust tekinthetik meg a kiállításra látogatók. A szlovén cég többi hajóját az Elan közelsége miatt Ljubljana melletti gyárban, vagy Portorozban az Adrián próbavitorlázva is meg lehet tekinteni.

Summer Wind Kft.

Kapcsoló tartalom ide kerül, kattints a szerkesztés gombra ennek a szövegnek a megváltoztatásához.

TGA Team Kft.
Trinexus Aqua Hajósboltok
Twinport Marine Kft.
Varga és Társa - Volvo Penta
Vega Yachtsport
  • Honlap: www.vegayacht.hu

 

  • Cím: Balatonfüred Tihanyi út 1.
  • E-mail: vegayacht@vegayacht.hu

 

  • Telefon: +36209350198 / +36205730202

Fő tevékenységi körök:

Balaton Charter fiatal, biztonságos hajópark

Elméleti és gyakorlati vitorlásoktatás, haladó tréningek

Vitorlás vizsgáztatás

Hajóépítés és javítás,

Vitorlás értékesítés, hajóimport és alkatrész-kereskedelem

Sportprogram szervezés, reklám tevékenység.

Foglalkozunk hajóállapot-felméréssel, szakértői véleményezéssel, szaktanácsadással.

Közvetítünk és közreműködünk vitorlás hajó adás-vételeknél.

 

Kiállítási ajánlat:

2018-as évjáratú, bemutató hajók; Balaton 295 és Balaton 25 típusok megvásárolhatók kiállítási kedvezménnyel.

VizenJó