Elindult a jelentkezési időszak

Elindult a jelentkezési időszak az idei Balaton Boat Show-ra, a friss kiállítói információk és jelentkezési lap elérhető a Kiállítói információk menüpont alatt. A szeptember 7-9. között tartott rendezvényen jelen van a magyar hajós piac színe-java, idén még több hajó várható, amiket a parton és vízen tekinthetnek meg a hajózás iránt érdeklődő látogatók.

Itt minden a hajózásról szól

A Balaton Boat Show Magyarország legnagyobb vízi hajókiállítása a kiemelt hajóeladási időszakban, szeptember elején nyitja meg kapuit Balatonkenesén, csupán egy órányi autóútra Budapesttől.
A 2015-ben új lendületet vett rendezvény azóta minden évben tovább növeszik: évről évre egyre több vízen és parton kiállított hajó, széles körű kínálat, amiben megtalálható minden, ami a hajózással, vízisportokkal kapcsolatos és izgalmas programok várják a több ezer látogatót. A legnagyobb nemzetközi márkák mellett a hazai gyártók legjobbjai is jelen vannak, sok sikeres üzletet kötnek és értékes szakmai kapcsolatokra tesznek szert a Balaton Boat Show-n.
Kivételes esemény, ahol mindenkinek ott a helye, aki a hajózás iránt érdeklődik vagy ebben az iparágban dolgozik!

Érdemes minél előbb jelentkezni a kiállításra, hiszen ezt június 30-ig -15% előjelentkezési kedvezménnyel lehet megtenni!

További híreink