Hajópremierrel és számos kedvezménnyel várja a Balaton Boat Show-n az érdeklődőket a Bavaria Magyarország

Újra szeptember, újra Balaton Boat Show! A magyar tenger egyik legszebb kikötője, a Kenese Marina Port ad otthont szeptember 8-10. között, az éppen 22. alkalommal megrendezendő hazai hajós seregszemlének, ahol a piac valamennyi képviselője jelen lesz a szárazföldön és vízen tartandó kiállításon Természetesen az idén is jelen lesz a Bavaria Magyarország, amely egy hazai premierrel várja a látogatókat, ugyanis a Bavaria 42 most mutatkozik be először a magyar közönségnek.

Már nincs egy hét, és ismét a hajósoké lesz a főszerep, ugyanis szeptember 8-10. között az ország legnagyobb vízi hajókiállítása a Balaton Boat Show várja látogatóit a Kenese Marina Portban. Amint azt Rápolthy Edit, a kiállítás igazgatója elárulta, idén 22. alkalommal megrendezésre kerülő seregszemlén a hazai hajós piac minden jelentős képviselője jelen lesz.

„Aki ellátogat a Kenese Marina Portba, a széles hajós kínálat mellett megtekintheti a Magyar Vitorlás Szövetség az Erste World és Kollmann András egyedülálló fotókiállítását, mely a Kékszalag legendás hajóit mutatja be, emellett az idei Kékszalag győztes, Litkey Farkas katamaránja, valamint egy 1927-ben, azaz kilencvenéves gyönyörűen felújított Schärenkreuzer élőben is megtekinthető lesz a három nap alatt. A rendezvény egyébként amellett, hogy kiváló programot nyújt a kilátogatók számára, egyben kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a hajózás iránt érdeklődők, hajóvásárláson gondolkodók személyesen is megismerkedjenek a forgalmazókkal, kiválasszák az igényeiknek megfelelő járművet. A Balaton Boat Show-t több program, nyereményjáték és bemutató is színesíti. A Vitorlázás magazinnal közös szervezésben folytatódik a tavaly sikerrel indult hajós beszélgetés, a Volvo Kávészünet, melynek keretében délutánonként, a bárteraszon, szakemberek, ismert vitorlázók beszélgetnek hajózásról, tapasztalatokról, tanácsokról, könnyed stílusban, közérthetően” – fogalmazott Rápolthy Edit.

És ha Balaton Boat Show, akkor természetesen nem maradhat ki a kiállítók közül a Bavaria Magyarország sem. A cég számos érdekességgel várja a látogatókat, összesen három hajót állítanak ki, amelyek közül valamennyihez külön érdekesség fűződik. A Bavaria 34 a cég egyik legjobb hajója, amelynek eddigi magyarországi története egyértelmű siker: ha a család megvásárolja, akkor nem egy hajót, hanem a VITORLÁST veszi a tulajdonába. Szintén ott ring majd a kenesei kikötőben az egyik legsikeresebb modell, a Cruiser 37-es, amellyel nemcsak kitűnően lehet hajózni, hanem már nyaralóként is első osztályú. Premierre is sor kerül a kiállítás alatt, hiszen először láthatja a magyar közönség a Balaton Boat Show keretein belül a cég egyik legszebb luxusvitorlását, a Bavaria 42-t, amelyről már most minden felvilágosítást megkaphatnak az érdeklődők. Utóbbinak ez lesz a magyarországi bemutatkozása a Balatonon.

 

A kiállított hajók mellett számos olyan szolgáltatást kínálnak a cég munkatársai a kilátogatóknak, amelyekkel tökéletesen megoldható a vitorlázás a Balatonon, illetve mindent megtudhatnak a kilátogatók arról, mit tud nyújtani a cég a szerelés, szállítás, karbantartás és a téli tárolás területén.
„Idén nagy hangsúlyt fektetünk a különböző Bavaria vitorlások bemutatására, éppen ezért a Balaton Boat Show-n kiállított mindhárom hajó szinte minden igényt képes kielégíteni a különböző kategóriákban. Nagy öröm a számunkra, hogy egyre többen vásárolnak hajót, és köztük is egyre népszerűbbek a Bavaria vitorlásai. A 42-es modell most fog Magyarországon bemutatkozni, bízunk abban, hogy ez is legalább olyan érdeklődést fog kiváltani, mint a többi hajónk. Miután eljött az idő Magyarországon is, hogy a vásárolni szándékozók ebben az időszakban szeretnék beszerezni a kinézett hajót, így rendkívül komoly kedvezményekkel várjuk a kiállításon leendő partnereinket. Természetesen az értékesítés után sem engedjük el ügyfeleink kezét, hiszen a hazai viszonylatban egyedülálló 12 fős műszaki csapatunkkal teljes körű szolgáltatásokat is nyújtunk, legyen szó a hajó szereléséről, szállításáról, karbantartásáról és téli tárolásáról” –árulta el Lange Péter, a Bavaria Magyarország ügyvezető igazgatója.

További híreink