Három hét és kezdődik a nagy balatoni hajós seregszemle

Kikötői hangulat és teltházas hajómustra várja a Balaton Boat Show-ra látogatókat három hét múlva, szeptember 7. és 9. között, a Kenese Marina-Port kikötőben. A rendezvényen a látogatók természetes közegükben, a vízen tekinthetik meg a vitorlásokat, elektromos és motoros hajókat, számos premier – köztük egy világpremier is – várja az érdeklődőket. Valamint elérhetők lesznek az év legkedvezőbb ajánlatai is a hajóvásárláson gondolkodók számára.

Idén 23. alkalommal kerül megrendezésre a Balaton Boat Show, a magyar hajósipar egyik legfontosabb eseménye, az egyetlen vízen és vízparton rendezett hajókiállítás. A helyszín idén is a Kenese Marina-Port lesz, a Balaton egyik legexkluzívabb kikötője, ahol öt csillagos környezetben élhetik át a látogatók az igazi kikötői életérzést. A kiállításon a vitorlás, elektromos és motoros hajók mellett teret kapnak vízi sporteszközök, kiegészítők, alkatrészek, ruházati termékek és ékszerek is – minden a vízi életstílus jegyében!

A szeptemberi seregszemle kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a hajózás iránt érdeklődők vagy hajóvásárláson gondolkodók felmérjék a kínálatot, személyesen találkozzanak a hajóépítőkkel és -forgalmazókkal, és kiválasszák kedvencüket a kedvezményes őszi ajánlatokból, ugyanis ebben az időszakban érhetők el a legkedvezőbb feltételek új hajó rendelések esetén. A kínálat idén is széles lesz, a vízen már augusztus elején teltház volt. A nagy nemzetközi márkák (Jeanneau, Bavaria, Dufour, Hanse, Beneteau) mellett a magyar hajósipar krémje is jelen lesz. Eddig még nem látott mennyiségű elektromos hajó is érkezik a kiállításra és itt tartja világpremierjét a szlovén Greenline elektromos hajó családja is, ami igazi szenzáció lesz a környezetkímélő hajózás területén. De emellett közel 10 további hajópremier várja az érdeklődőket.

A Balaton Boat Show-t a kiállítók mellett idén is számos különböző program színesíti. A kikötő bárteraszán egész nap hajós témák, zene és jó hangulat pörög a Magyar Tenger – Minden ami nekünk a Balaton online radio show jóvoltából. Minden nap délután 3 órakor a Vitorlázás Magazin szervezésében szakemberek, ismert vitorlázók beszélgetnek majd hajózásról, tapasztalatokról, tanácsokról, könnyed stílusban, közérthetően.

Kiemelt látványossága lesz az idei eseménynek az Kékszalag történetét bemutató kiállítás, mely az Erste Bank és a Magyar Vitorlás Szövetség jóvoltából érkezik a Balaton Boat Show-ra. Ezen Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenyének története, korabeli fotókon, legeken és rekordokon keresztül elevenednek meg.

Az idei Balaton Boat Show egyik újdonsága a Close2U iBeacon alapú mobilapplikáció, ami a kiállítás területén segíti a tájékozódást, hasznos információkat, különleges ajánlatokat juttat el a látogatók mobiltelefonjára, melynek egyik fontos célja, hogy kiváltsa a nyomtatott kiállítási katalógust is. Ezen az alkalmazáson keresztül válik kitölthetővé a látogatói kvízjáték is, melyet helyesen kitöltve értékes ajándékokhoz juthatnak a látogatók.

Lehetőség van a helyszínen kedvezményes áron belépőjegyet vásárolni, melyhez előzetesen szeptember 1-ig lehet regisztrálni a Balaton Boat Show weboldalán található felületen, ahol folyamatosan olvashatók a friss hírek, kiállítói ajánlatok és a programok részletei is.

Érdemes lesz szabaddá tenni egy napot szeptember második hétvégéjén, és ellátogatni Balatonkenesére, a Kenese Marina Portba, hogy a Balaton partján élvezzük az ország legszebb hajóinak látványát!

 

További információk:

www.balatonboatshow.hu

www.facebook.com/balatonboatshow

További híreink