Kiállítóink is elégedettek voltak az idei Balaton Boat Show-val!

Idén is készítettünk a kiállítást követően egy kérdőívet kiállítóinknak, aminek segítségével értékelhették a Balaton Boat Show-t. Válaszaikból kiderült: nagyon elégedettek voltak az idei rendezvénnyel!

A kiállítók 50%-a töltötte ki a pár perces kérdőívet, a kitöltők nagy része visszatérő kiállító volt. Túlnyomó többségük nagyon elégedett volt a kiállítás szervezésével, valamint a helyszínt is kiválónak találták egy ilyen rendezvényre.

Legtöbbjük maga is aktív: reklámozta a kiállításon való részvételét saját kommunikációs csatornáin és elégedett volt azzal is, ahogy a szervezők hirdették az eseményt.

Nagy részüknek eladások szempontjából is eredményes volt a 22. Balaton Boat Show: több ígéretes kapcsolatot szereztek, a három nap alatt sikeres üzletet is kötöttek. A kitöltők között teljes volt az egyetértés abban, hogy jövőre is részt vesznek a kiállításon, valamint másoknak is ajánlanák ezt a rendezvényt.

Kérdőívünkben arra is lehetőséget biztosítottunk, hogy a kiállítók elmondják részletes véleményüket is, megfogalmazzák, min változtatnának a jövőben. Kiderült, hogy nagyobb igény lenne motoros segítségre a próbahajózásokhoz, többen is javasolták, hogy készüljön a bemutatott hajók mellé online katalógus. Jövőre mindent megteszünk, hogy ezeket a kéréseket figyelembe vegyük a szervezés során, hogy évről évre még színvonalasabb Balaton Boat Show várja a kiállítókat és látogatókat a Kenese Marina-Portban!

További híreink