Nyerjen wellness hétvégét a Balaton Boat Show-val!

A Balaton Boat Show idén is látogatói nyereményjátékot hirdet, melynek fődíja egy két főre szóló wellness hétvége a Hotel Marina Port****-ban!

A játékban azok a látogatóink vehetnek részt, akik a kiállításon a jegyvásárlás során, vagy később játszanak velünk és helyesen válaszolnak három, az idei kiállítással kapcsolatos kérdésünkre. A kérdéseket tartalmazó lapot kollégáinknál találják majd a jegyértékesítő ponton, amit kitöltés után az itt elhelyezett játékdobozba lehet majd bedobni.

Mit nyerhet?

A Balaton Boat Show-t követően a helyesen válaszolók között sorsoljuk ki a szerencsés nyertest, aki másodmagával egy wellness hétvégét nyer a négy csillagos Hotel Marina Portba! További értékes nyeremények is gazdára találnak majd: többek között Suzuki és UVEX ajándékcsomagok, Vitorlázás és Aqua magazin előfizetések.

Érdemes ellátogatni szeptember 8-10. között Balatonkenesére, hiszen nem csak az ország legnagyobb vízi hajókiállítása várja a hajózás iránt érdeklődő közönséget, hanem fantasztikus nyeremények is! Játsszon velünk, hogy még ősszel is élvezhesse a balatoni panorámát Kenesén!

További híreink