Technikai információk

Az alábbiakban igyekeztünk összegyűjteni minden olyan információt, mely fontos lehet Önök számára a sikeres kiállítási megjelenéshez. Kérjük, olvassák el figyelmesen, amennyiben pedig bármilyen kérdésük felmerül, forduljanak hozzánk bizalommal!

 

A kiállítás nyitva tartása

2021. szeptember 3-4. péntek-szombat, 10:00 – 18:00

2021. szeptember 5. vasárnap, 10:00 – 17:00

Stand bútorozás

Az idei évben együttműködő partnerünk az ESEMÉNYSZERVEZÉS.HU KFT. Szolgáltatásukkal egyszerűbbé és kényelmesebbé tesszük a kiállítási stand berendezésének összeállítását, bútorozását. A kiállítói felületen található „Balaton Boat Show – eszközök és szolgáltatások” alatt található installáció katalógusunk, melyből áttekintést nyerhetnek a rendelhető bútorokról és kiegészítőkről. Ugyan itt megtalálható „Balaton Boat Show – bútorrendelés” dokumentum melynek kitöltésével megrendelhetik a szükséges eszközöket és szolgáltatásokat. Amennyiben egyedi installáció igényük merülne fel ajánlatkérésért keressenek minket bizalommal.

Parkolás

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Balaton Boat Show évről évre egyre nagyobb érdeklődésre tart számot és egyre több kiállító csatlakozik hozzánk. A megnövekedett kiállító szám azonban megnövekedett parkolási terület igényeket is jelent.
Kiállítóink számára dedikált kiállítói parkoló áll rendelkezésre, annak érdekében, hogy mindenki a jelentkezési paramétereinek megfelelő számú gépjárművel tudjon parkolni, a kiállítói jelentkezési lapon foglaltak szerint:

kiállítói parkolás – 2 hajó vagy 30 nm területig kiállítónként 1 db parkolóhely, 3 hajó vagy 30 nm terület fölött 2 db parkolóhely a kikötő közelében kijelölt területen lévő dedikált kiállítói parkolóban.

A dedikált kiállítói parkoló a kikötő bejáratától 50 m-re a Szent István parkban, és vele szemben a sínek melletti füves területen kerül lekerítésre, az itt történő be és kihajtás pedig az építési időszak alatt átadott parkoló kártyákkal lehetséges.
A kiállítás ideje alatt a kikötő területére gépjárművel behajtani nem lehetséges, így kérjük minden olyan eszközt felszerelést melyet autóval lehet beszállítani az építési napokon – szeptember 2-án és 3-án szállítsanak be a kikötő területére a standra.

Építési időszak:

2021. szeptember 1-2. 8:00 – 20:00
2021. szeptember 3. 7:00 – 9:00
Behajtás: a kiállítói lista alapján (cégnév) engedélyezzük az építési időszakban a kikötőbe történő behajtást, melyhez kérjük küldjék el előzetesen a járművek rendszámait! A kikötő területét az építés során használt járművekkel legkésőbb 2021 szeptember 2. 22:00 óráig el kell hagyni.
FIGYELEM, VÁLTOZÁS!!! Szeptember 5-én pénteken reggel autóval behajtani a kikötő területére kiállítási építés céljából már nem lehetséges.

Daruzás:
2021. augusztus 30 – 31. hétfő-kedd, 8:00-16:00 között előre egyeztetett ütemezés szerint! Szeptember 1-től már nincs lehetőség daruzásra!!
Kérjük, a daruzási igényüket augusztus 27-ig e-mailben jelezzék a kiallitas@yacht.hu e-mail címen!
Egyszeri daruzás díja: 1000 Ft+Áfa/láb

Bontási időszak:

2021. szeptember 5. 17:00 – 19:00
2021. szeptember 6. 8:00 – 18:00, daruzás ezen a napon lehetséges!
A kiállítási stand építésének, hajók kiállítói helyre kikötésének feltétele a kiállítási díj megfizetése. Kérjük a kiküldött előlegbekérők alapján a helydíjat befizetni szíveskedjenek! A kiállítói díj megfizetésére lehetőséget biztosítunk az építés megkezdés előtt a helyszínen is!

Elektromos áram:

Kenese Marina Port Zrt a kiállító számára standonként 3kW áramvételi lehetőséget biztosít, 220V-os 2 pólusú csatlakozókon keresztül, melyeket a kiállítási területen kialakított áramvételi pontokon keresztül tesz a kiállító számára elérhetővé. Az áramvételi pontokról kiállító saját hosszabbítóval tudja standjához vezetni az elektromos áramot.

Kiállító köteles gondoskodni az általa használt berendezések megfelelő érintésvédelmi ellátásáról, biztonságos használatáról. A nem megfelelő állapotban lévő berendezések használatából eredő károkért Kenese Marina Port Zrt felelősséget nem vállal, továbbá jogosult az ilyen károk miatt a saját hálózatában berendezéseiben keletkezett kár megtérítését kérni a kiállítótól.

FIGYELEM!
A Kenese Marina Port kikötő mólószárain kialakított hajókhoz tartozó áramvételi pontok, szintén 220V, 2 pólusú csatlakozók. 3 fázisú csatlakozási lehetőség a mólószárak elején lévő oszlopokon található, melyek abban az eseteben használhatóak elektromos hajók töltésére, ha a kiállítási standokhoz tartozó alap áramvételi pontok kialakítása után szabadon maradnak. Kenese Marina Port Zrt, mint a kiállítás szervezője, fenntartja az elsődleges jogot a 3 fázisú csatlakozók kizárólagos használatára, a kiállítás teljes területénen az alap áram ellátottság biztosítása érdekében.

Őrzés

Kiállítónak a kiállítás idejére, Kenese Marina-Port Zrt. a terület kamerás megfigyelését biztosítja, de a zárás és a nyitás között a Kiállító köteles áruját megfelelőn elzárni. Kenese Marina- Port Zrt. a kiállítás ideje alatt történő esetleges lopásért, elhagyott tárgyakért felelősséget nem vállal.

Vízen kiállított hajók esetében a parti területre vonatkozó információk

Vízen kiállított hajók esetében a hajó szélességéhez igazodva” 0,5m x a hajó szélessége” területet térítésmentesen biztosítunk, cipők levétele, beach flag, roll–up elhelyezés célokra! Amennyiben bármilyen nagyobb installáció elhelyezése miatt szeretne több parti területet igénybe venni, kérjük, egészítse ki megrendelését szárazföldi terület rendeléssel!

A hajók előtt beépített szárazföldi terület méretét ellenőrizni fogjuk! Köszönjük megértésüket!

Kiállítói belépők

2 db hajó vagy 10nm parti területig max 3 belépő, e fölött maximum 8 belépő. További kiállítói belépők 2500 Ft+Áfa/fő/kiállítás áron válthatók.
A kiálítói belépők a kiállítás ideje alatt korlátlan ki és belépést tesznek lehetővé!

Tiszteletjegy

Küldjön meghívót partnerei számára!
Minden kiállítónk számára korlátlan számban biztosítunk, partnerek meghívása céljából, látogatói tiszteletjegyet, ami a 2021. szeptember 3. pénteki napra érvényes.
A tiszteletjegy igénybevételére vonatkozó információk:A tiszteletjegyek megváltására idéntől online jegyértékesítési rendszerünkön keresztül nyílik lehetőség. Kiállítóink egyedi kuponkódot kapnak mellyet a partnereknek a meghívóban a jegyvásárlási linkkel együtt el tudnak küldeni. Meghívott vendégeik a egyvásárlási folyamat során a kuponkód megadásával megválthatják ingyenes belépőjegyüket, melyet követően a visszaigazolásban megkapott QR kóddal tudnak belépni a kiállításra.

A meghívott partnerek a bejáratnál QR kóddal ellátott jegy felmutatásával egyszeri alkalommal léphetnek be a kiállítás területére. 1 tiszteletjegy 1 fő belépésére jogosít!
Kérjük, a kupon kódot, tegyék publikussá weboldalukon, Facebook oldalukon. A meghívó célja a releváns partnerek, adatbázisban lévő kapcsolatok meghívása!

A tiszteletjegyet az alábbi weboldalon tudják megváltani meghívott partnereik:

https://balatonboatshow.hu/mep_events/balaton-boat-show-szakmai-nap/

 

Kiállítói vacsora

Szeretettel meghívjuk partnereinket 2021. szeptember 3-án pénteken 19 órától kiállítói vacsoránkra.
A KIÁLLÍTÓI VACSORA MEGHÍVÁS KIÁLLÍTÓNKÉNT MAXIMUM 5 FŐ RÉSZÉRE SZÓL! TOVÁBBI VACSORA JEGYEK IGÉNYELHETŐK: 4000 Ft/fő áron
Tartalma: főétel, desszert, 1 pohár ital (bor/sör/üdítő)

FONTOS!!!
Kérjük annak érdekében, hogy megfelelően tudjunk kalkulálni, részvételi szándékukat és a létszámot augusztus 31-ig jelezzék!
AUGUSZTUS 31 UTÁN NEM ÁLL MÓDUNKBAN A VACSORA VISSZAJELZÉST FIGYELEMBE VENNI ÉS NEM FOGJUK TUDNI BIZTOSÍTANI A VACSORÁT!
KÉRJÜK, A MEGFELELŐ FELKÉSZÜLÉS ÉRDEKÉBEN LEGYENEK PARTNEREK, ÉS TISZTELJENEK MEG MINKET AZZAL, HOGY IDŐBEN VISSZAJELEZNEK A KIÁLLÍTÓI VACSORA MEGHÍVÁSUNKRA!

A felkészülést illetően bármilyen kérdés, kérés esetén forduljon hozzánk bizalommal! Sikeres kiállítási részvételt kíván a Balatoni Hajókiállítás szervezőcsapata!