Technikai információk

Kedves Partnerünk!

Az alábbiakban igyekeztünk összegyűjteni minden olyan információt, mely fontos lehet Önök számára a sikeres kiállítási megjelenéshez. Kérjük, olvassák el figyelmesen, amennyiben pedig bármilyen kérdésük felmerül, forduljanak hozzánk bizalommal!

A kiállítás nyitva tartása

2022. szeptember 2-3. péntek-szombat, 10:00 – 18:00

2022. szeptember 4. vasárnap, 10:00 – 17:00

Parkolás

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Balaton Boat Show évről évre egyre nagyobb érdeklődésre tart számot és egyre több kiállító csatlakozik hozzánk. A megnövekedett kiállító szám azonban megnövekedett parkolási terület igényeket is jelent.

Kiállítóink számára dedikált kiállítói parkoló áll rendelkezésre, annak érdekében, hogy mindenki a jelentkezési paramétereinek megfelelő számú gépjárművel tudjon parkolni, a kiállítói jelentkezési lapon foglaltak szerint:

kiállítói parkolás – 2 hajó vagy 30 nm területig kiállítónként 1 db parkolóhely, 3 hajó vagy 30 nm terület fölött 2 db parkolóhely a kikötő közelében kijelölt területen lévő dedikált kiállítói parkolóban.

A dedikált kiállítói parkoló a kikötő bejáratától 50 m-re a Szent István parkban az itt történő be és kihajtás pedig az építési időszak alatt átadott parkoló kártyákkal lehetséges.

A kiállítás ideje alatt a kikötő területére gépjárművel behajtani nem lehetséges, így kérjük minden olyan eszközt felszerelést melyet autóval lehet beszállítani az építési napokon – szeptember 2-án és 3-án szállítsanak be a kikötő területére a standra.

Építési időszak:

FONTOS! Az alacsony vízállás miatt, érdemes számítani arra, hogy a móló magasságához viszonyítva a megszokottnál lejjebb kell lépni az alacsonyabb hajókra történő belépéshez. Kérjük kiállítóinkat előre gondoskodjanak a hajóra történő biztonságos belépés megoldásáról.

2022. augusztus 31- szeptember 1. 8:00 – 20:00

Behajtás: a kiállítói lista alapján (cégnév) engedélyezzük az építési időszakban a kikötőbe történő behajtást, melyhez kérjük küldjék el előzetesen a járművek rendszámait! A kikötő területét az építés során használt járművekkel legkésőbb 2022. szeptember 1. 22:00 óráig el kell hagyni.

FIGYELEM, VÁLTOZÁS!!! Szeptember 2-án pénteken reggel autóval behajtani a kikötő területére kiállítási építés céljából már nem lehetséges.

Daruzás:

2022. augusztus 29 – 30. 8:00-16:00 között előre egyeztetett ütemezés szerint!

Kérjük, a daruzási igényüket augusztus 26-ig e-mailben jelezzék a kikoto@yacht.hu e-mail címen!

Egyszeri daruzás díja: 1600 Ft+Áfa/láb

Bontási időszak:

2022. szeptember 4. 17:00 – 20:00

2022. szeptember 5. 8:00 – 18:00, daruzás is ezen a napon lehetséges!

A kiállítási stand építésének, hajók kiállítói helyre kikötésének feltétele a kiállítási díj megfizetése. Kérjük a kiküldött előlegbekérők alapján a helydíjat befizetni szíveskedjenek! A kiállítói díj megfizetésére lehetőséget biztosítunk az építés megkezdés előtt a helyszínen is!

Elektromos áram:

Kenese Marina Port Zrt a kiállító számára standonként 3kW áramvételi lehetőséget biztosít, 220V-os 2 pólusú csatlakozókon keresztül, melyeket a kiállítási területen kialakított áramvételi pontokon keresztül tesz a kiállító számára elérhetővé. Az áramvételi pontokról kiállító saját hosszabbítóval tudja standjához vezetni az elektromos áramot.

Kiállító köteles gondoskodni az általa használt berendezések megfelelő érintésvédelmi ellátásáról, biztonságos használatáról. A nem megfelelő állapotban lévő berendezések használatából eredő károkért Kenese Marina Port Zrt felelősséget nem vállal, továbbá jogosult az ilyen károk miatt a saját hálózatában berendezéseiben keletkezett kár megtérítését kérni a kiállítótól.

FIGYELEM!

A Kenese Marina Port kikötő mólószárain kialakított hajókhoz tartozó áramvételi pontok, szintén 220V, 2 pólusú csatlakozók. 3 fázisú csatlakozási lehetőség a mólószárak elején lévő oszlopokon található, melyek abban az eseteben használhatóak elektromos hajók töltésére, ha a kiállítási standokhoz tartozó alap áramvételi pontok kialakítása után szabadon maradnak. Kenese Marina Port Zrt, mint a kiállítás szervezője, fenntartja az elsődleges jogot a 3 fázisú csatlakozók kizárólagos használatára, a kiállítás teljes területénen az alap áram ellátottság biztosítása érdekében.

Őrzés

Kiállítónak a kiállítás idejére, Kenese Marina-Port Zrt. a terület kamerás megfigyelését biztosítja, de a zárás és a nyitás között a Kiállító köteles áruját megfelelőn elzárni. Kenese Marina- Port Zrt. a kiállítás ideje alatt történő esetleges lopásért, elhagyott tárgyakért felelősséget nem vállal.

Vízen kiállított hajók esetében a parti területre vonatkozó információk

Vízen kiállított hajók esetében a hajó szélességéhez igazodva” 0,5m x a hajó szélessége” területet térítésmentesen biztosítunk, cipők levétele, beach flag, roll–up elhelyezés célokra!

Amennyiben bármilyen nagyobb installáció elhelyezése miatt szeretne több parti területet igénybe venni, kérjük, egészítse ki megrendelését szárazföldi terület rendeléssel!

A hajók előtt beépített szárazföldi terület méretét ellenőrizni fogjuk! Köszönjük megértésüket!

Kiállítói Belépők

2 db hajó vagy 10nm parti területig max 3 belépő, e fölött maximum 8 belépő. További kiállítói belépők 2500 Ft+Áfa/fő/kiállítás áron válthatók.

A kiállítói belépők a kiállítás ideje alatt korlátlan ki és belépést tesznek lehetővé!

Látogatói Belépők

A kiállítás pénteki napjára e-mailen küldhető ingyenes belépésre jogosító meghívót biztosítunk partnereinknek, a marketing tájékoztatóban foglaltak szerint.

belépőjegy árak látogatói információk:

https://balatonboatshow.hu/latogatoi-informaciok/

VIP est

2022. szeptember 2-án pénteken a kiállítás zárását követően tovább folytatódik az este. Lehetőséget biztosítunk kiállítóink számára a kiállítás zárása után is a területen fogadni külön meghívóval érkező VIP vendégeiket, akik természetesen már a kiállítás zárása előtt beléphetnek meghívójukkal ingyenesen.

A meghívókat egy külön felületen tudják majd megküldeni Partnereik számára, az ehhez szükséges linket 2022. augusztus 22-ig küldjük meg Kiállítóink számára.

Kiállítóink saját standjukon láthatják vendégül kiemelt ügyfeleiket, mi pedig megkoronázzuk az estet egy kellemes koccintással egybekötött Tóth Vera Quartet koncerttel, melyet a tervek szerint 20:30-kor kezdünk.

 

A felkészülést illetően bármilyen kérdés, kérés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Sikeres kiállítási részvételt kíván a Balatoni Hajókiállítás szervezőcsapata!